loader


KATEGORİ

Spor

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın sözleşmesinde yüzde 50 indirime gittiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada 32 yaşındaki futbolcuya yaptığı fedakarlık nedeniyle teşekkür edildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk galibiyetini ...

Süper Lig’de çıktığı son 14 maçı kaybetmeyen Trabzonspor, yarın deplasmanda 22 yıldır üstünlük kuramadığı Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılıp, hem bu özlemine son vermeyi, hem de ligde üst sıralarda kendine yer edinm...

Galatasaray, dün hem Monaco ile hem de Falcao ile bir kez daha görüştü. Pazarlık gece boyunca devam etti. Falcao'da sorun yok. Para isteyen Monaco geri adım atmadı. Bugün imzalar atılacak

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galat...

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Volkan Demirel'in geleceğiyle ilgili konuşurken "Kendisi ile görüşüldü pozisyonunun ne olduğunun hiç önemi yok. Kendisi kendi kararını verdiğinde hepsi netleşir" dedi.

...

Monaco'da artık kadroya dahi giremeyen Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılırken, Fransız kulübün ikinci başkanından flaş bir açıklama geldi.

1-1 biten Konyaspor maçının ardından Galatasaray Tek...

Gelson Dala Antalyaspor’da

Antalyaspor, Portekiz’in Sporting Lizbon takımından Angolalı 23 yaşındaki Gelson Dala ile

sözleşme imzaladı. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer edilen yeni transfer

için Atilla Vehbi Ko...

Beşiktaş, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile yollarını ayırma kararı aldı. Quaresma, kulüp bulamaması halinde kadro dışı bırakılacak.

Beşiktaş'ta takımın sembol isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma ile yollar ayrılıyor. Teknik Direktör...

12 yıldır formasını giydiği Bayern Münih'le sözleşmesinin bitmesinin ardından yollarını ayıran Frank Ribery, Serie A ekiplerinden Fiorentina'yla el sıkıştı.

36 yaşında olmasına rağmen hız ve çevikliğiyle göz dolduran Frank Ribery, Fioren...

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra yurt içi ve yurt dışından birçok takımın transfer gündemine giren Mehmet Topal, Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim’in hem savunma hem orta alan rotasyon...

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'le ipler koptu. Tecrübeli file bekçisiyle yapılan görüşmede ayrılık kararı tebliğ edildi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren ve geleceği tartışılan Volkan Demirel ...

Galatasaray'ın transferleri hız kesmiyor! Sarı Kırmızılı ekip son olarak Nzonzi ile el sıkıştı. Nzonzi son olarak 26 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle Roma’ya transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Nzonzi'yi taşıyan uçak İstanbul&...

Galatasaray, Diagne'nin transferi için Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaşmaya varırken KAP açıklamasının yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Galatasaray'a Ocak ayında Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak beklentilerin uzağın...