loader
Monaco'dan Falcao açıklaması! Galatasaray cephesine kötü haber geldi

Monaco'dan Falcao açıklaması! Galatasaray cephesine kötü haber geldi

Monaco'da artık kadroya dahi giremeyen Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılırken, Fransız kulübün ikinci başkanından flaş bir açıklama geldi.

1-1 biten Konyaspor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaptığı, "Falcao gibi büyük bir golcüyü hangi hoca istemez? Arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor" açıklaması, transferin birkaç gün içinde biteceği yönünde haberlerin çıkmasına neden olmuştu.

Ancak Sabah'ın haberine göre Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, transfer için Galatasaray'ın veremeyeceği bir ücreti istediklerini belirtti.

Petrov, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
- "Galatasaray adına Fransa'ya kadar geliyorlarsa önce oyuncu ile değil kulüple görüşeceklerdi. Bu işte yeni olabilirim ama bu saygısızlığı kabul edemem."

- "Bedavaya göndermeyeceğiz. Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon Euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez, Monaco'da sözleşmesini tamamlar ve sezon sonunda serbest kalıp istediği yere gider"

Bonservissiz istiyor
FFP'de eksi 2.5 milyon Euro seviyesinde olan Galatasaray cephesi ise Falcao için bonservis ödemek istemiyor ve transferin kapanmasına bir hafta kala hangi oyuncusunu satacağını düşünüyor.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/monacodan-falcao-aciklamasi-galatasaray-cephesine-kotu-haber-geldi-2045922h.htm


Etiketler: FALCAO GALATASARAY

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Lazar Markovic, Fulham'dan ayrıldı...

İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in de arasında olduğu 9 futbolcu ile resmen yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Markovic'in yanı sıra Ryan Babel, Elijah Adebayo, Robert Atkins...

Tamer Tuna imza attı

Tamer Tuna imza attı


5 yıl önce Best Haber

Antalyaspor, Teknik Direktör Tamer Tuna ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Antalya

Stadyumu’nda bulunan basın toplantısı odasında gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkan

Berkay Bahar, Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ve Genel Menajer Servet Çavuşoğlu da

katıldı.

...
NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Avrupa’nın en büyük amatör golf etkinliklerinden biri olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” 25 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Gloria Golf Kulübü sahalarında dördüncü kez düzenleniyor.

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özalt...