loader
Monaco'dan Falcao açıklaması! Galatasaray cephesine kötü haber geldi

Monaco'dan Falcao açıklaması! Galatasaray cephesine kötü haber geldi

Monaco'da artık kadroya dahi giremeyen Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılırken, Fransız kulübün ikinci başkanından flaş bir açıklama geldi.

1-1 biten Konyaspor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yaptığı, "Falcao gibi büyük bir golcüyü hangi hoca istemez? Arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor" açıklaması, transferin birkaç gün içinde biteceği yönünde haberlerin çıkmasına neden olmuştu.

Ancak Sabah'ın haberine göre Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, transfer için Galatasaray'ın veremeyeceği bir ücreti istediklerini belirtti.

Petrov, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
- "Galatasaray adına Fransa'ya kadar geliyorlarsa önce oyuncu ile değil kulüple görüşeceklerdi. Bu işte yeni olabilirim ama bu saygısızlığı kabul edemem."

- "Bedavaya göndermeyeceğiz. Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon Euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez, Monaco'da sözleşmesini tamamlar ve sezon sonunda serbest kalıp istediği yere gider"

Bonservissiz istiyor
FFP'de eksi 2.5 milyon Euro seviyesinde olan Galatasaray cephesi ise Falcao için bonservis ödemek istemiyor ve transferin kapanmasına bir hafta kala hangi oyuncusunu satacağını düşünüyor.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/monacodan-falcao-aciklamasi-galatasaray-cephesine-kotu-haber-geldi-2045922h.htm


Etiketler: FALCAO GALATASARAY

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da

Galatasaray'ın transferleri hız kesmiyor! Sarı Kırmızılı ekip son olarak Nzonzi ile el sıkıştı. Nzonzi son olarak 26 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle Roma’ya transfer olmuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Nzonzi'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi.
Galatasaray'ın transfer g&...

Türk Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu'ndan 2019 Avrupa Oyunları'nda altın madalya!

Rakibini 4-1 mağlup eden Türk Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 2019 Avrupa Oyunları'nda altın madalya aldı.

Belarus'un başkenti Minsk'te düzenlenen 2019 Avrupa Oyunları'nın son gününde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 51 kilo finalinde Rus Svetlana Soluianova ile karşı...

Velilerin kurduğu futbol takımı U-16 Ligi'nde şampiyon oldu

Öğrenci velilerinin kurduğu Antalya Minik Kramponlar Futbol Kulübü, bu yıl hem Antalya

U16 ligi il birinciliğini hem de Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etme hakkı

kazandı.

Döşemealtı ve farklı ilçelerden velilerin bir araya gelerek kurduğu ve hiç bir geliri...