loader
Diagne 11-14 milyon euro arası gidiyor

Diagne 11-14 milyon euro arası gidiyor

Galatasaray, Diagne'nin transferi için Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaşmaya varırken KAP açıklamasının yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Galatasaray'a Ocak ayında Kasımpaşa'dan transfer edilen ancak beklentilerin uzağında Mbiaya Diagne, sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Mbiaya Diagne konusunda Galatasaray’ın, Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaştığı ifade edilmişti. Henüz kesin takım ismi netleşmemesine rağmen Diagne’nin satışıyla ilgili olarak tüm işlemlerde artık sona gelindiği bildirildi.

11-14 milyon Euro arası
27 yaşındaki oyuncunun 11-14 milyon Euro arasındaki bir fiyata elden çıkarılacağı ifade edildi. KAP açıklamasının bu hafta içinde yapılması bekleniyor.


Etiketler: galatasaray diagne transfer

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalyaspor yüzme takımı madalyaları topluyor

Geçen hafta Ankara’da düzenlenen 11-12 Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden

Antalyaspor yüzme takımı bu kez de 13-15 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul’da

gerçekleştirilen Türkiye Küçükler (13-14 yaş) Kısa Kulvar Yüzme Şampiy...

SON DAKİKA Beşiktaş’ın başkanı belli oldu

Fikret Orman ve Hürser Tekinoktay'ın başkanlık için yarıştığı Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda oy sayımı sona erdi. Fikret Orman, beşinci kez Beşiktaş başkanı seçildi. Fikret Orman, seçim sonrası yaptığı konuşmada yeni dönemde daha radikal olacaklarını ...

Potanın yıldızları stillerinde de “başarılı”!

Türk sporuna destek veren Altınyıldız Classics, A Milli Basketbol Takımı resmi giyim sponsoru olarak Altınyıldızlarımız’ı giydirmeye devam ediyor. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, sporcuların özel günlerde kullanmaları i&cced...