loader
Mehmet Topal'ın yeni takımı belli oldu

Mehmet Topal'ın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra yurt içi ve yurt dışından birçok takımın transfer gündemine giren Mehmet Topal, Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim’in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcu Mehmet Topal'la bu hafta masaya oturmaya hazırlanıyor.

Transferin en hızlı takımlarından biri olan Galatasaray şimdi de Mehmet Topal için harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcuyla bu hafta masaya oturmaya hazırlanıyor.

Terim faktörü
İsmi son olarak Celta Vigo ve Başakşehir ile anılan Mehmet Topal'ın Fatih Terim faktörüyle Galatasaray'a geri dönebileceği ifade ediliyor.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/mehmet-topalin-yeni-takimi-belli-oldu-2044182h.htm


Etiketler: Mehmet Topal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalyaspor namağlup şampiyon

Antalyaspor namağlup şampiyon


5 yıl önce Best Haber

Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Bayanlar 2. Lig Final ve Grup Müsabakaları Hatay'da son erdi. Turnuvaya katılan Antalyaspor U19 Bayan Sutopu Takımı namağlup şampi...

Kepez Belediyespor Akşehirspor u ağırladı

Kepez Belediyespor Akşehirspor'u ağırladı

Kepez Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Akşehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Kepez Belediyespor’un beraberlik golü Yusuf Duman’dan geldi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta mücadelesini sürdüren Kepez Belediyespor kendi evinde Akşehirs...

FİLENİN AKREPLERİ GURUR VERDİ

FİLENİN AKREPLERİ GURUR VERDİ


6 yıl önce Best Haber

Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı kuruluşunun ilk yılında olmasına rağmen gösterdiği büyük başarı ile adından söz ettirdi. Bir yıl gibi kısa bir süre önce açılan 18 yaş ortalamasına sahip ve kadrosunun tamamı Antalya’da doğup büyüyen, Antalya’nın kızlarından oluşa...