loader
Bayern Münih efsanesi Frank Ribery'nin yeni takımı belli oldu

Bayern Münih efsanesi Frank Ribery'nin yeni takımı belli oldu

12 yıldır formasını giydiği Bayern Münih'le sözleşmesinin bitmesinin ardından yollarını ayıran Frank Ribery, Serie A ekiplerinden Fiorentina'yla el sıkıştı.

36 yaşında olmasına rağmen hız ve çevikliğiyle göz dolduran Frank Ribery, Fiorentina'ya transfer olmasının ardından gün içinde sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Ribery'nin imza töreni, Artemio Franchi Stadyumu'ndaki "Manuela Righini" Basın Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

Ribery, imza törenin ardından Artemio Franchi Stadyumu'nda taraftarın önüne çıkacak. 

2 yıllık sözleşme
İtalyan basınında yer alan iddialara göre, Ribery'in imzalayacağı sözleşmenin 2 yıllık olacağı, Fiorentina'nın Ribery'ye 4 milyon Euro net ücret ve şartlara bağlı olarak 500 bin Euro bonus ödemesi yapacağı ifade ediliyor.

Galatasaray forması giymişti
Kariyerinde bir dönem ülkemizde Galatasaray forması giyen Ribery, 2007-08 sezonunda 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Marsilya'da Bayern Münih'e transfer oldu.

KAYNAK : https://www.internethaber.com/bayren-munih-efsanesi-frank-riberynin-yeni-takimi-belli-oldu-2044831h.htm


Etiketler: Frank Ribery Fiorentina Galatasaray

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan sezonu play-off finali 3. maçında konuk ettiği ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 82-56’lık skorla mağlup eden Fenerbahçe Alagöz Holding, seride durumu 3-0’a getirerek şampiyonluğunu ilan etti.

Avrupa Ligi'nde 2022-2023 sezonu şampiyo...

Lazar Markovic, Fulham'dan ayrıldı...

İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in de arasında olduğu 9 futbolcu ile resmen yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Markovic'in yanı sıra Ryan Babel, Elijah Adebayo, Robert Atkins...

Spor Camiasının Kasım Ayında Öne Çıkan İsimleri Belirlendi!

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Kasım ayı medya raporunu açıkladı. Rapora göre; en çok konuşulan takım, futbolcu ve teknik direktör sarı kırmızılı camiadan oldu. Beşiktaş’ın çiçeği burnunda başkanı Ahmet Nur Çebi ise en ç...