loader


KATEGORİ

Yaşam

İZMİR'de bir hastanenin acil servisinde çalışan doktor, kendisini tehdit eden hasta yakını ile hastanenin "acil servisinde çalışması şartı" ile uzlaştı. 

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinde 4 sene önce yaşanan...

İZMİR için alınan son dakika kararı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer twitter hesabından bizzat duyurdu. Hayvanseverlerin alkışını alan karara göre fayton devri bitti.

İzmir'de hayvan haklarına yönelik önemli bir karar alınd...

Önümüzdeki günlerde Avrupa'ya gelecek olan yeni sıcak hava dalgasıyla birlikte Avrupa'nın büyük bir kısmında tarihi sıcaklıkların yaşanması bekleniyor.

Meteoroloji uzmanları, çarşamba ve cuma günleri arasında yaşanabilecek ...

Elektrik Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK), dün kapasite mekanizmasından yararlanacak termik santralleri açıkladı. Yüksek maliyetli santralleri devre dışı bırakmamak için kamu kaynaklarından ayrılacak bütçe, kömür santrallerinin ayakt...

Hindistan’da yaşanan bir olayda, eşinin TikTok kullanmasını yasakladığı 24 yaşındaki iki çocuk annesi genç kadın, zehir içerek intihar etti.

Sosyal medya bağımlılığı zaman zaman gerçekten ciddi bir sorun olabiliyor. Son olarak, Hindistan...

İkinci pilot alımına ilgi çok büyük olduğu için THY, kimlerin pilot olamayacağı hakkında bilgi veren bir metin yayınladı.

THY’nin kendi pilotlarını yetiştirdiği Uçuş Akademisi için başvurular dün itibarıyla başladı. 29 A...

Rusya'nın yüksek binalarına çıkarak buralarda fotoğraf çektiren ve çektirdiği fotoğraf ve videolarla fenomen olan genç Alina, trenin üzerinde fotoğraf çekilmek isterken elektrik akımına kapıldı. Talihsiz kız hayatını kaybetti.

...

Meteoroloji'den yapılan uyarı şu şekilde:

''Bugün öğleden sonra Marmara'nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik, Sakarya'nın güneyi), İç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak), Göller Yöresi (Burdur, Isparta), İ&cce...

Manchester Havalimanı’ndan kalkan ve Birleşik Krallık-Pakistan seferini yapan uçaktaki bir yolcu, acil çıkış kapısını tuvalet kapısı sanıp açmaya çalıştığı için ciddi bir rötara sebep oldu.

Pakistan International Airlines&rs...

Bilim insanları gece geç uyumayı alışkanlık haline getirmiş olan insanların, vücut saatlerini düzenleyerek uyku kalitelerini yükseltebileceklerini ortaya çıkardı. Elde edilen bulgulara göre vücut saati sadece 3 hafta içerisinde düzenlene...

Çin'in temiz ve sınırsız enerji elde edebilmek için üzerinde çalıştığı füzyon reaktörünün 2050 yılına kadar tamamlanması bekleniyor.

Değişen dünya koşulları ve yaşanan hava kirliliği sorunu, Çin için y...