loader
İzmir için güzel gelişme! Başkan Tunç Soyer yeni kararı duyurdu

İzmir için güzel gelişme! Başkan Tunç Soyer yeni kararı duyurdu

İZMİR için alınan son dakika kararı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer twitter hesabından bizzat duyurdu. Hayvanseverlerin alkışını alan karara göre fayton devri bitti.

İzmir'de hayvan haklarına yönelik önemli bir karar alındı. Artık kordon boyunca faytonlar olmayacak. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aldıkları kararı twitter hesabından 'fayton devri kapandı' diyerek duyurdu. 

İzmir'deki kararın darısı Adalar'ın başına

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karardan sonra gözler Adalar'daki 'at' zülmüne döndü. Özellikle tatil günlerinde saatlerce aç susuz çalıştıran hayvanlar, herkesi isyan ettiriyor.

Adalar halkı bir çok kez koşumdaki atın ölümüne tanık oldu. Şimdi hayvanseverler Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de benzer bir karar aldırmasını bekliyorlar.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/izmir-icin-guzel-gelisme-baskan-tunc-soyer-yeni-karari-duyurdu-2031639h.htm


Etiketler: İZMİR FAYTON İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TUNÇ SOYER HAYVAN HAKLARI

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

TÜRK KAHVESİNİ EN ÇOK AKDENİZLİLER SEVİYOR

Bir markanın Türkiye çapında gerçekleştirdiği anketin Akdeniz Bölgesi’ne ilişkin kısmı yayınlandı. Anket sonuçlarına göre Türk kahvesini en çok Akdenizliler seviyor. Yapılan araştırmaya göre, Akdeniz Bölgesi’nde günde ortalama 1,09 fincan Türk kah...

Çin'in Yapay Güneşi, 2050 Yılına Kadar Hazır Olacak

Çin'in temiz ve sınırsız enerji elde edebilmek için üzerinde çalıştığı füzyon reaktörünün 2050 yılına kadar tamamlanması bekleniyor.

Değişen dünya koşulları ve yaşanan hava kirliliği sorunu, Çin için yeni arayışlarının temelini oluşturuyordu. Çin...

Herkes evde kaldı, çiftçi üretime devam etti

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında Perşembe günü başlayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında çiftçiler üretime devam etti.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Türkiye'de A...