loader
Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmaları

Uyuşturucu İle Mücadele Çalışmaları

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerimizce, ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında riskli bölgeler tespit edilmiştir.
2017 yılı ikinci yarısından itibaren 24 saat esasına göre Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahalleleri içi ve çevresinde “Alan Denetimi Projesi” adıyla çalışmalar başlatılmış olup, çalışmalar kararlılık ile devam etmektedir.
“Alan Denetimi Projesi” kapsamında 05 Mart -12 Mart 2020 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;
(278) araç sorgulanmış, (64) araca (50.050) TL para cezası uygulanmış, (2) araç trafikten men edilmiş, (4.284) şahıs sorgulanmış, uyuşturucu madde suçlarından toplamda (31) olay meydana gelmiş, (32) şüpheliye işlem yapılmış, (2) şahıs tutuklanmıştır.
Çalışmalar esnasında; daralı (4,2) gram esrar, daralı (17,8) gram eroin, daralı (0,3) gram kokain, daralı (1,2) gram metamfetamin, daralı (9) gram skunk (esrar), daralı (6,8) gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, (6) adet ecstasy hap ve (4) adet sentetik ecza ele geçirilmiştir.
Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 


Etiketler: ANTALYACUMHURİYETBAŞSAVCILIĞI NARKOTİKSUÇLAR UYUŞTURUCUTİCARETİ YEŞİLDERE DOĞUYAKA ZEYTİNKÖY ALANDENETİMİPROJESİ ANTALYAEMNİYETMÜDÜRLÜĞÜ AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Engelli kızını hamile bırakıp, bebekleri öldüren baba ve annenin cezası onandı

Engelli kızını hamile bırakıp, bebekleri öldüren baba ve annenin cezası onandı ANTALYA'da, zihinsel engelli kızı H.E.'ye (24), 6 yıl boyunca cinsel saldırıda bulunup, dünyaya gelen 2 bebeği boğarak öldürdüğü iddia edilen Ekrem E. ile yaşananlara göz yuman eşi Cemile E.'ye verilen ağırl...

Kepez’in kadınlarına koordinasyon merkezi 

‘Kadınlar Buluşması’ etkinliğinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’de açacakları Kadınlar Koordinasyon Merkezi ile kadınlara daha sağlıklı ve mutlu bir ilçe sunacaklarını söyledi. 
Kepez Belediyesi’nin, ilçedeki hanımların eğlenmeleri, sosyal ...

ALTIN PEDALLAR ANTALYA MARKASINA GÜÇ KATACAK

Vali Münir Karaloğlu, Tour Of Antalya Bisiklet Yarışı’nın tanıtım toplantısına katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Tour of Antalya’nın gelecek vadeden ve geleneksel hale geldiğinde Antalya’nın marka değerini yükseltecek önemli bir organizasyon olduğuna dikkat çekti.<...