loader
Büyükşehir Belediyesi sömestirde 1500 kişiyi Saklıkent’e taşıdı 

Büyükşehir Belediyesi sömestirde 1500 kişiyi Saklıkent’e taşıdı 

Sömestirin keyfi 
Saklıkent’te çıktı 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sömestir boyunca Saklıkent Kayak Merkezi’ne düzenlediği toplu ulaşım seferleri büyük ilgi gördü. Yarıyıl tatilinde toplam 1500 kişi toplu ulaşımla Saklıkent’e taşındı. 

Büyükşehir Belediyesi öğrenciler ve ailelere sömestir hediyesi olarak kar sürprizi hazırlamış,   
Antalya’nın kış turizmi merkezi Saklıkent Kayak Merkezi’ne ek toplu taşıma seferleri koymuştu. Antalyalılar Saklıkent seferlerine büyük ilgi gösterdi. Her gün düzenlenen seferlerle Saklıkent’e ulaşan öğrenciler ve aileleri, tatilde kar keyfini yaşadı. Birçok vatandaş, toplu taşıma seferleri sayesinde Saklıkent’e ilk kez çıktıklarını söyledi.
İlk kez kar gördüler 
Saklıkent’e ilk defa geldiğini söyleyen Dumlupınar Ortaokulu öğrencisi Evin Demirel, “Ailemle birlikte ilk defa Saklıkent’e geldik. İlk kez karla oynadım çok heyecanlıyım. Benim için çok güzel bir tatil anısı oldu. Menderes Türel başkanımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu. 
21 yaşında ilk kez Saklıkent’e geldiğini söyleyen Mehmet Çınar da, “Antalyalıyım ama ilk defa Saklıkent’e geldim. Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı ulaşım servisiyle gelme imkanı buldum. Benim için çok unutulmaz bir gün oldu” dedi.  
Bu sefer kar için geldik 
İzmir’den Antalya’ya sömestr tatili için geldiklerini söyleyen Şener Şahin, şunları dile getirdi: “Antalya’ya her zaman güzel denizinde yüzmek için gelirdik ama bu sefer kar için geldik. Saklıkent Kayak Merkezi’ne Büyükşehir Belediyesi’nin servisleri olduğunu öğrendik ve çocuklarla birlikte bu fırsatı kaçırmadık. Hem benim hem de çocuklar için muhteşem bir gün oldu. Çok mutlular buraya geldikleri için.” 
Başkan Türel’e teşekkür 
Saklıkent Kayak Merkezi’ne kızı Büşra Erbeyli ile gelen anne Melike Korkmaz, “Sömestr tatilinin en güzel gününü yaşıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu otobüslerle buraya geldik ama sanki bir aile ortamında yolculuk yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
Ailecek kar keyfi 
Antalya’da yaşayan Tuğla ailesi de çocuklarını sömestr tatilinde karne hediyesi olarak Saklıkent’e getirdiklerini söyleyerek, “Özel aracımızla çıkarken biraz zorlanabilirdik. Çocuklarımız çok mutlu oldu ilk defa kar gördüler. Ailecek kar topu oynayıp kayak yapacağız” diye konuştu. 
İzmir’deki arkadaşlarıma anlatacağım 
İzmir’den Antalya’ya yarıyıl tatili için gelen 3. Sınıf öğrencisi Ata Ertok  “Çok heyecanlıyım ilk defa kar görüyorum çok güzelmiş. Kar topu oynayıp kardan adam yapacağım. İzmir’e dönünce de arkadaşlarıma anlatacağım” dedi. 
 
En güzel karne hediyesi 
General Şadi Çetinkaya İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Esra Alptürk’te ilk defa Saklıkent’e geldiğini söyleyerek, “Yolculuğumuz çok güzel geçti. Bu kadar çok kar olduğunu bilmiyordum her taraf bembeyaz. Bu karne hediyesi için Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ederim” 
Müthiş bir imkan
Akdeniz Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema birinci sınıf öğrencisi Nurlu Akan, “Antalya’da ilk senemi yaşıyorum ve ilk kez de Saklıkent’e geldim. Arkadaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleriyle buraya geldik bizler için müthiş bir imkan oldu. Çok beğendim burayı çok eğleniyoruz” diye konuştu. 

Konforlu yolculuk 
Arkadaş grubu olarak Saklıkent Kayak Merkezi’ne çıkan Murat Solak eşi Yulia Solak, Polat Güvenkaya ve eşi Juilan Güvenkaya, özel araçları konforunda Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleriyle Saklıkent’e geldiklerini ifade ederek, “Dördümüz de ilk defa geliyoruz. Uzun zamandır buraya gelmek istiyorduk, çok güzel güneşli bir günde geldik. Eşlerimiz de kar görmeyi özlemişti çocuklar da ilk defa kar görecek. ” diye konuştu. 
Saklıkent’e hareket geldi 
Saklıkent Kayak Merkezi’nin İşletmecilerinden Saim Sarı’da Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ulaşım seferlerinin kayak merkezine hareket getirdiğine ifade ederek, “
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne buraya ulaşım imkanı sağladığı için teşekkür ederim. Sömestr tatilinde öğrenciler için ek seferler koydular, burası çocuklarla doldu taştı. Karayollarına da teşekkür ederiz, yollarımız hiç kapanmadı sürekli çalışma yaptılar. Antalya’da kar görmek isteyen  herkesi buraya bekliyoruz” diye konuştu. 
 


Etiketler: Sömestirin keyfi  Saklıkent’te çıktı  Saklıkent Kayak Merkezi Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Antalya en güzel karne hediyesi Saklıkent yol tarifi Saklıkent nerde

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türel: “Gençler için sinema akademisi kuracağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Film Platosu projesi içinde açacakları sinema akademisi ile gençleri sinema sektörüne yetişmiş eleman olarak kazandıracaklarını söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, motivasyon etkinlikleri kapsam...

Uçak Kazası Basın Duyurusu

Uçak Kazası Basın Duyurusu


5 yıl önce Best Haber

10.06.2019 Pazartesi günü saat: 15.00 sıralarında Antalya İli Manavgat İlçesi Ulualan Mevkii, stadyum yakınında Side Sivil Havacılık firmasına ait Cessna 172 P Tipi, TC-DBO adlı Eğitim Uçağı düşmüştür. Olay yerine acilen ilk yardım ve jandarma ekipleri gönderilmiştir. Meydana gelen Kaza neticesi...

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”

Rıza Perçin “Gelecek Turizm de”


5 yıl önce Best Haber

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yoğun bir ilgi ile başlayan Fuarda, özel bir konsept ile tüm Antalya’nın ilçelerinin bi...