loader
Kepez İlçesinde Bir İkamette Yapılan Aramada Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Kepez İlçesinde Bir İkamette Yapılan Aramada Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

Varsak Altıayak Mahallesinde kenevir bitkisi yetiştirildiği ve uyuşturucu madde depolandığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, bahse konu adreste ve adresin müştemilatında yapılan aramada; (45) kök kenevir bitkisi, ikamette kurutulmuş vaziyette (1 kilo 382 gram) esrar maddesi ve (1) adet ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait (8) adet fişek ele geçirilmiş, ikamette bulunan (Ö.Y.) ve (O.Ş.) isimli şahıslar yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar hakkında  “2313 Sayılı Kanuna Muhalefet”  ve “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçlarından işlem yapılmış, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip  şüpheli  (Ö.Y.) Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İbradı’da çiftçilere fide desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı’da “Üreticiyi Destekleme” projesi kapsamında 25
üreticiye bin adet ceviz fidanı dağıttı.
İbradı’da Kaymakamlık, Orman Bölge Müdürlüğü ve S.S. İbradı Tarımsal Kalkınma
Kooperatifi tarafından yürütül...

Türel: “Gençler için sinema akademisi kuracağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Film Platosu projesi içinde açacakları sinema akademisi ile gençleri sinema sektörüne yetişmiş eleman olarak kazandıracaklarını söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, motivasyon etkinlikleri kapsam...

TÜRKİYE’DE İLK UYARI SİSTEMİ ANTALYA HAVALİMANI’NA

Vali Münir Karaloğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fuat Oktay Türkiye’de ilk defa Antalya Havalimanı'na yapılan Alçak Seviye RüzgarKırılımı Uyarı Sistemi'nin açılışı gerçekleştirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Antalya...