loader
MISS MEDITERRANEAN 2019 START ALDI ...

MISS MEDITERRANEAN 2019 START ALDI ...

GO Güldeniz Odabaş Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 20.'si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2019 Güzellik yarışması start aldı.

ÜNLÜ LERİN ESTETİSYENİ YARIŞMANIN ANA SPONSORU OLDU …

Türkiye genelinde birçok yerli ve yabancı ünlünün cilt bakımlarını ve makyajını yapan ünlü estetisyen Güldeniz Odabaş, bu yıl 20.si düzenlenecek olan Miss Mediterranean yarışmasının ana sponsorluğunu üstlendi...

Muğla Fethiye'de ve Antalya'da GO Markasıyla Güzellik bakım merkezleri olan ve çok yakında İzmir'de şube açacaklarını belirten Güldeniz Odabaş, "Bu yıl 20.'si düzenlenecek olan Türkiye'nin geleneksel yarışması Miss Mediterranean'a ana sponsor olmaktan son derece mutluyum. Bölgemizin ve Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan Ulusal bir etkinliğin ana sponsoru olmak bana gurur verdi" dedi.

ADAY KAYITLARI BAŞLADI…

20 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik yarışmasının aday kayıtları başladı ve 29 Haziranda sona erecek...

Katılımın her yıl olduğu gibi Ulusal olduğunu belirten yarışmanın organizatörü Ali Bulut, Türkiye'nin en güzel kızını seçeceklerini söyledi.

FİNAL 14 TEMMUZDA …

Tanıtım Production tarafından Bu yıl 20.'si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2019 Güzellik yarışmasının finali 14 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek...


Etiketler: ANTALYA MISS MEDITERRANEAN 2019 GO GÜLDENİZ ODABAŞ TANITIM PRODUCTION MUĞLA FETHİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Varsak Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesi esnafına ve bölgede oturan vatandaşlara talep ettikleri hizmetlerin yapılacağının müjdesini verdi. 
Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı H...

Kepez’in önceliği çalışanlarının güvenliği

Çalışanlarının haklarını alın teri kurumadan ödeyen Kepez Belediyesi,  çalışanlarının güvenliğine de büyük önem veriyor. Kepez Belediyesi’nde bin 965 personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi semineri verilirken, bin 924 personel de sağlık taramasından geçti.

Ke...

Döşemealtı’nda Kitap Günleri başlıyor

Döşemealtı’nda Kitap Günleri başlıyor
Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen "Döşemealtı Kitap Günleri" 26 Temmuz
Cuma günü Döşemealtı Kent Meydanı'nda ziyarete açılıyor. 30'a yakın yayınevinin katılacağı Haberin Devamı