loader
Metin Gürcan: Türkiye Doğu Akdeniz'de giderek oyun dışı kalıyor

Metin Gürcan: Türkiye Doğu Akdeniz'de giderek oyun dışı kalıyor

Ankara'nın Doğu Akdeniz'de NATO'dan bağımsızlaşması ne getirir ne götürür iyi analiz edilmeli

Eski Özel Kuvvetler Mensubu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Genelkurmay 2'nci Başkanlığı döneminde danışman ekibinde yer alan emekli binbaş Metin Gürcan, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de giderek yalnızlaştığını belirtti. Gürcan, "Doğu Akdeniz'de çok hamasiyiz, uzlaşma çabamız zayıf ve giderek oyun dışında kalıyoruz gibi bir hissiyatım var" dedi.

Gürcan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar şöyle: 

"Biz İstanbul'a kitlenmişken Doğu Akdeniz'de olanlar.....Lübnan'ın Munhasır Ekonomik Bölge itirazı sona erer ve İsrail'le sorunu çözebilirse Doğu Akdeniz'deki tek 'ayrık ot' Türkiye kalacak..!"

"1 yıldır 'rasyonel gerçeklikten' ziyade 'coşkusal gerçeklik' lensinden baktığımız Doğu Akdeniz'i ve oradaki gelişmeleri ÇOK YAKINDAN takip ediyorum. Doğu Akdeniz'de çok hamasiyiz, uzlaşma çabamız zayıf ve giderek oyun dışında kalıyoruz gibi bir hissiyatım var. Naçizane..!"

"Sanırım Ankara, ABD+NATO'ta 'rest' olarak Doğu Akdeniz'de ana unsuru olduğumuz NATO'nun Deniz Muhafızı ve Daimi Deniz Görev Grubu misyonlarını da masaya sürecek.Ankara'nın Doğu Akdeniz'de NATO'dan bağımsızlaşması (ve Rusya'ya yaklaşması) ne getirir ne götürür iyi analiz edilmeli"

 

KAYNAK:T24.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://t24.com.tr/haber/metin-gurcan-turkiye-dogu-akdeniz-de-giderek-oyun-disi-kaliyor,816384


Etiketler: AKDENİZ METİN GÜRCAN TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya'da yeni sezon karpuzlar kilogramı 5 liradan kamyonlara yüklenmeye başladı

Antalya'nın turfanda yetiştirilen karpuzları tezgahlarda yerini almaya başladı. Karpuzlar kilogramı 5 TL'den Adapazarı'na gönderildi. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Karadayı Mahallesi'nde karpuz yetiştiriciliği yapan İsmail Kula, ”Ocak 14'te üstün marka karpuzumuzu ektik. Bugün 19 Ni...

KREŞLERDE YENİ PROGRAM

KREŞLERDE YENİ PROGRAM


7 yıl önce Best Haber

Kreşlerde 3 yeni program

Muratpaşa Belediyesi, 5 farklı mahallede bulunan kreşlerinde başlayacak oyun terapisi, mahremiyet

eğitimi ve sağlıklı beslenme programlarının tanıtımını 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde

gerçekleştirdi. Belediye kültür salonunda gerç...

Konyaaltı Belediyesi’nde ‘bağımlılık’ eğitimi

Konyaaltı Belediyesi’nde ‘bağımlılık’ eğitimi Konyaaltı Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri çerçevesinde belediye personeline ‘bağımlılıkla mücadele farkındalık eğitimi’ verdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen &lsq...