loader
Kepez’in gençleri sporcularla buluşuyor

Kepez’in gençleri sporcularla buluşuyor

Sporcu Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Baraj İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcularıyla buluştu.

Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kepez Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Sporcu Gençlik Buluşmaları’ devam ediyor.  Her yıl eğitim ve öğretim sezonunda gerçekleştirilen ve gençlerin sporla büyümesini hedefleyen ‘Sporcu Gençlik Buluşmaları’nın bu haftaki rotası Kepez’deki Baraj İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Sporcu Gençlik Buluşmaları’na Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve kulübün sporcuları katıldı. Sporcu Gençlik Buluşmasının açılış konuşmasını Baraj Ortaokulu Müdürü Savaş Erarslan, yaptı. Sağlıklı bir yaşam için sporun çok önemli olduğuna değinen Müdür Erarslan, projenin okullarında gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal’da, sporu gençlerin yaşam şekli haline getirmenin en büyük amaçları olduğunu söyledi. Başkan Çatal, konuşmasının ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü imzalı, A Milli Futbol Takımının 1923 yılında ilk kez giydiği formayı okula hediye etti.   


Etiketler: BARAJİLKOKULU KEPEZBELEDİYESİSPORKLÜBÜ HAKANTÜTÜNCÜ SAVAŞERASLAN HAKANÇATAL AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

1 milyarlık şampiyonluk

1 milyarlık şampiyonluk


6 yıl önce Best Haber

Devler Ligi'nden en az 35 milyon euro gelecek.

G.Saray şampiyonlukla bitirdiği sezonda kasasına 1 milyar lirayı koyacak. G.Saray, bu barajı geçen ilk Türk takımı olacak. Avrupa’da 262 milyon TL kazanan G.Saray, 290 milyon lira da sponsorl...

Kepez in güreşçilerinin sırtı yere gelmiyor

Okullar Arası Yıldız Kızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında Kepez Belediyespor Kulübü  alt yapısında yetişen 36 kilogramda Elif Atakan ve 62 kilogramda Çisem Önder Türkiye  3.sü oldu.

Tokat’ta gerçekleştirilen ve 270 sporcunun katıldığı Okullar Arası Yıldız Kızlar T...

Antalya’da şampiyonluk coşkusu

Antalya’da şampiyonluk coşkusu


7 yıl önce Best Haber

Galatasaray’ın Süper Lig Şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da kutlanıyor.Ligin son haftasında Göztepe’yi yenerek şampiyon olan Galatasaray’ı destekleyen futbolseverler, Antalya sokaklarını karnavala çevirdi. Çoluk çocuk, genç yaşlı ellerinde sarı-kırmızı kaşk...