loader
1 milyarlık şampiyonluk

1 milyarlık şampiyonluk

Devler Ligi'nden en az 35 milyon euro gelecek.

G.Saray şampiyonlukla bitirdiği sezonda kasasına 1 milyar lirayı koyacak. G.Saray, bu barajı geçen ilk Türk takımı olacak. Avrupa’da 262 milyon TL kazanan G.Saray, 290 milyon lira da sponsorluk, reklam, isim hakkı ve ürün satış gelirleri ile SporToto hakedişi aldı. 228 milyon TL’yi bulan bilet, loca kombine ve 220 milyon TL’lik yayın hakkı da eklenince sarı kırmızılıların kazandığı toplam para 1 milyar TL’ye ulaşacak. G.Saray gelecek sezon Devler Ligi’nden 35 milyon Euro civarında daha para alacak.

KAYNAK;HURRİYET.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/1-milyarlik-sampiyonluk-41219352


Etiketler: GALATASARAY ŞAMPİYONLUK TÜRKİYE SPOR

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 3 puan hedefliyor

Süper Lig’de çıktığı son 14 maçı kaybetmeyen Trabzonspor, yarın deplasmanda 22 yıldır üstünlük kuramadığı Fenerbahçe karşısından galibiyetle ayrılıp, hem bu özlemine son vermeyi, hem de ligde üst sıralarda kendine yer edinmeyi hedefliyor.
Ligin ilk 2 haftasında Kasımpaşa i...

Mehmet Topal'ın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra yurt içi ve yurt dışından birçok takımın transfer gündemine giren Mehmet Topal, Galatasaray ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim’in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcu...

Galatasaray - Başakşehir maçında yaşanan gergin anlar ve sonrası!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Başakşehir'i yenip şampiyonluğa ulaştı. Karşılaşmada gergin dakikalar yaşandı. Maçın ardından gerilim sürdü... 

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştığ�...