loader
Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.
Zeytin, portakal bahçeleri, Antalya Orman Çiftliği ve Botanik Park gibi çevreci projelere imza atan Kepez Belediyesi, imar planında yeşil alan görülen yerleri de ilçe sakinlerinin sosyal vakit geçirebileceği parklara dönüştürüyor.

Çankaya Mahallesi’nde konut siteleri arasında kalan 6 bin 200 m2 büyüklüğündeki yeşil alan da park düzenlemesiyle vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 6390 ve 6393 sokaklar arasındaki parkın inşasına başladı.

YENİ PARK BÖLGEYİ GÜZELLEŞTİRECEK

Vatandaşların sosyal vakit geçirebileceği alan ihtiyacı karşılayacak olan parkta, spor alanları, yürüyüş parkurunun yanı sıra, çocuk oyun mobilyaları, piknik masaları ve bank bulunacak. Zeytin ağaçları ile çeşitli türde çiçeklerin dikileceği park, çimlendirilecek.  Bölgenin fiziki görünümün güzelleşmesine katkı sağlayacak olan yeşil alan çalışmasının bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar birçok park kazandırdıkları Çankaya Mahallesi’nde yeşil alan çalışmalarının süreceğini ifade ettiler. 


Etiketler: Kepez Belediyesi Çankaya Mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Döşemealtı Belediyesi İşkur Hizmet Noktası

İşverenle iş arayanı buluşturuyor
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla kurulan ve bugüne kadar yüzlerce işsizi iş sahibi yapan İşkur Hizmet Noktası iş arayanların umudu oldu.
Kentteki işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla Döşemealtı ...

Gastronomi Öğrencilerinden Çorba Sürprizi

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi ve öğrencileri, yerleşkede öğrenim gören tüm öğrencileri duygulandıran bir sürprize imza attı.  Final haftası sebebiyle sabahın erken saatlerinde çorba dağıtımı ile karşılaşan öğrenci ve...

YÖRSİAD’ın konuğu Gülin Bozkurt oldu

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) konuk konuşmacı olarak, Doğa Girişimcisi, Konuşmacı, Eğitmen Gülin Bozkurt'un katıldığı 'Tekne Olmak' Konulu 'YÖRSİAD Şubat Ayı Kahvaltı Toplantısını gerçekleştirdi.

Çok sayıda YÖRSİAD üyesinin katıldı�...