loader
Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.
Zeytin, portakal bahçeleri, Antalya Orman Çiftliği ve Botanik Park gibi çevreci projelere imza atan Kepez Belediyesi, imar planında yeşil alan görülen yerleri de ilçe sakinlerinin sosyal vakit geçirebileceği parklara dönüştürüyor.

Çankaya Mahallesi’nde konut siteleri arasında kalan 6 bin 200 m2 büyüklüğündeki yeşil alan da park düzenlemesiyle vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 6390 ve 6393 sokaklar arasındaki parkın inşasına başladı.

YENİ PARK BÖLGEYİ GÜZELLEŞTİRECEK

Vatandaşların sosyal vakit geçirebileceği alan ihtiyacı karşılayacak olan parkta, spor alanları, yürüyüş parkurunun yanı sıra, çocuk oyun mobilyaları, piknik masaları ve bank bulunacak. Zeytin ağaçları ile çeşitli türde çiçeklerin dikileceği park, çimlendirilecek.  Bölgenin fiziki görünümün güzelleşmesine katkı sağlayacak olan yeşil alan çalışmasının bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar birçok park kazandırdıkları Çankaya Mahallesi’nde yeşil alan çalışmalarının süreceğini ifade ettiler. 


Etiketler: Kepez Belediyesi Çankaya Mahallesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Türel Yörüklerin konuğu oldu “Değerlerimize daima sahip çıkacağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın geleceğinin siyasetin kısır çekişmelerine kurban edilmemesi gerektiğini belirterek, “projeler yarışsın” dedi. Bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen Başkan Türel, her biri iş ve aş demek...

Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı

Akdeniz Üniversitesi ve Lund Üniversitesi (İsveç) işbirliği, Raoul Wallenberg Enstitüsü desteğiyle Senex: Yaşlılık Çalışmaları Dergisi tarafından verilen “Yaşlanma Çalışmalarında Üstün Başarı Tez Ödülleri” sahiplerini buldu.

Senex: Yaşlılık Çalı�...

Sağlıklı Yaşam Tutkunları  TerraCity Sağlıklı Yaşam Festivali’nde Buluşuyor


Antalya’nın premium alışveriş merkezi TerraCity, 27-28 Nisan günlerinde ev sahipliği yapacağı Sağlıklı Yaşam Festivali ile sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getiriyor.
TerraCity Alışveriş Merkezi, 27-28 Nisan günleri arasında Sağlıklı Yaşam Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor....