loader
Hakan Tütüncü’nün 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Hakan Tütüncü’nün 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Kıymetli hemşehrilerim;

 Çanakkale Savaşları, destansı bir mücadele olmanın ötesinde Kurtuluş Savaşı’na ve bunun sonucunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolda çok önemli bir kilometre taşıdır. Bu savaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehasını ortaya koyduğu ve Türk Milletinin mukaddes mücadelesini tüm dünyaya ispat ettiği bir vatan savunmasıdır.

Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen yedi düvele varlığını bir kez daha kanıtladığı bir şahlanışın adıdır. Ülkesinin ve bağımsızlığının geleceği üzerinde hesap yapanlara karşı, bütün dünyaya onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren bir milletin esaret zincirlerini kırışının adıdır Çanakkale.

Ecdadımız düşmanlarımıza karşı Çanakkale’yi nasıl geçilmez kıldıysa bizler de bugün aynı inanç ve azimle vatanımıza, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkacağız. Bu büyük destanın kazanılmasındaki manevi gücü sonsuza dek yaşatacağız.

Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.


Etiketler: ÇANAKKALESAVAŞLARI KURTULUŞSAVAŞI GAZİMUSTAFAKEMALATATÜRK ÇANAKKALEGEÇİLMEZ HAKANTÜTÜNCÜ KEPEZBELEDİYEBAŞKANI AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​Erasta Antalya talihlileri belli oldu

Eğlenceli faaliyetler eşliğinde ziyaretçilerine hediyeler kazandıran Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Aralık ayında düzenlediği kampanya kapsamında 10 kişiye toplam 10 adet Vestel marka 49” 4K UHD Smart Televizyon hediye etti.
Erasta AVM’nin içine...

Çocuklar, Teknoloji Bağımlılığından Sporla Korunacak

Çocuklar, Teknoloji Bağımlılığından Sporla Korunacak

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından hazırlanan ve AB hibe programı kapsamında kabul edilen

“Çocukların Teknoloji Bağımlılığına Karşı Spor ve Fiziksel Aktivite" projesinin final Toplantısı 13-14

Haziran 2019 tarihleri...

Başkan Esen; “Konyaaltı’nda herkese eşit hizmet vereceğiz”

Başkan Esen; “Konyaaltı’nda herkese eşit hizmet vereceğiz”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, seçim döneminde vaat ettiği 23 projenin tamamını beş yıllık süreçte hayata geçireceklerini, belediye hizmetleri noktasında kimin hangi partiyi oy verdiğine bakmaksızın, herkese eşit ...