loader
Sporun adresi Antalya Spor ve Fitnes Merkezleri (ASFİM)

Sporun adresi Antalya Spor ve Fitnes Merkezleri (ASFİM)


94 bin 385 vatandaş 
ASFİM’i tercih etti

Büyükşehir Belediyesi’nin her yaştan Antalyalı spor yapsın diye hizmete açtığı Antalya Spor ve Fitnees Merkezleri (ASFİM) sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. ASFİM’lerden bu güne kadar 94 bin 385 vatandaş ücretsiz yararlandı. 

Antalyalıları spor yapma alışkanlığı kazandıran ve sağlıklı bir yaşam sürerek formda kalmalarını sağlayan ASFİM’ler, vatandaşların vazgeçilmezi oldu. Antalya’nın dört bir yanında 12 merkezde faaliyet gösteren ASFİM’ler 2014 yılından bu yana yaklaşık 94 bin 385 vatandaşa profesyonel eğitmenler ve diyetisyen eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sundu. Çocuk, genç, yaşlı her yaş grubuna hitap eden ASFİM’lerde, daha çok ev hanımları, emekliler ve öğrenciler gibi aktif çalışma hayatı dışında kalan kesimler boş vakitlerini sporla değerlendiriyor. Antalyalılar ASFİM’de aldıkları hizmetten çok memnun. 
104 kiloyla başladım, şuanda 87 kiloyum
Spor yapmak için ASFİM’itercih ettiğini belirten Sadık Bulamaz; “Öncelikle böyle bir imkanı bize sundukları için emekliler olarak çok mutluyuz. ASFİM’de spora başladığımda 104 kiloydum. Şu anda 87 kiloya düştüm. Bunu devamlı spor yapmaya borçluyum. Yapılan hizmetten çok memnunuz ve spor merkezlerinin yaygınlaştırılmasını istiyoruz”dedi.
Emeklilerin tercihi ‘ASFİM’
Emekli öğretmen Süleyman Bulucu, “Bu hizmetleri bize sağlayan Menderes Türel Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Biz emekliler hareketsiz kaldığımız andan itibaren sağlıksız oluyoruz. Ancak ASFİM’e başladığım günden itibaren bu sorun ortadan kalktı. Burada yaptığım sporla güne, haftaya iyi başlıyorum” diye konuştu.
Bol bol kalori yakıyoruz
İngilizce öğretmeni Begüm Yıldırımsporun kendisine enerji verdiğini belirterek şunları ifade etti: “Yapılan hizmetten çok memnunum. Zumba eğitimi alıyorum. Açık hava sporlarının yanında kapalı alanda yaptığımız spor özellikle kadınlar için alternatif sağlıyor. Bizlere bu imkanı sunan Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz.”
Yeni dönem kayıtları yaklaşıyor
İki ayda bir yenilenen ASFİM kurs kayıtlarının, yeni dönem başvuruları 15-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek. 4 Şubat 2019 tarihinde başlayacak kurslara, online kayıt sistemi ile www.abbsporhizmetleri.com web adresinden başvurmak mümkün.
 


Etiketler: Antalya Spor ve Fitnes Merkezleri Büyükşehir Belediyesi spor ve fitnees merkezleri ASFİM açılımı ASFİM ücretli mi ASFİM ücretleri ASFİM kayıt başvuruları

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir tarihi Kaleiçi’ni temizledi

Poşetler dolusu çöp çıktı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarihi Kaleiçi genelindeki metruk alanlarda
temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler poşetler dolusu çöp çıkarttı.
Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetim Şube Müdürl...

Geçmiş Olsun Elazığ

Geçmiş Olsun Elazığ


6 yıl önce Best Haber

24 Ocak saat  20.55 de Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezli yaşanan ve çevre illerin tamamında hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem dolayısıyla başta Elazığ ilimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza geçmis olsun dıler BEST AJANS aılesı olarak olenlere Allahtan rahmet yaralılara da acıl sıfalar dılerız...<...

Kent Meydanı’nda Karadeniz rüzgarı esecek

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Karadenizliler Derneği’yle birlikte 19 – 20 Ocak tarihlerinde Muratpaşa Kent Meydanı’nda ‘Hamsi Festivali’ düzenleyecek. Festivalde 5 ton hamsi ikram edilecek. 
Muratpaşa Kent Meydanı’nda 19 Ocak Cumartesi gününden 20 Ocak Pazar akşamına Karadeniz rüz...