loader
29 Ekim’de belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak

29 Ekim’de belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Antalya’nın 5 merkez ilçesinde belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doya doya yaşaması ve düzenlenecek kutlama programlarına katılabilmesi amacıyla belediyemizin resmi plakalı araçları ile ANTRAY ve Nostalji Tramvayı 29 Ekim günü ücretsiz olarak hizmet verecektir” dedi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yıldönümünün coşkuyla kutlanması, Antalyalıların da bu coşkuya ortak olabilmesi amacıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının Antalyalıları ücretsiz taşıması kararı aldı. 29 Ekim Salı günü boyu belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve Nostalji Tramvayı gün boyu ücretsiz yolcu taşıyacak. 
KONSER SONRASI ULAŞIM İMKANI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek kutlamalar kapsamında Volkan Konak konserini izlemeye giden vatandaşlar da ücretsiz ulaşım imkanından yararlanarak, evlerine dönebilecek.
 


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Turunç Masa, Muratpaşa’ya bağlar

Turunç Masa, Muratpaşa’ya bağlar


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin ‘sorun çözen’ uygulaması Turunç Masa’ya Şubat’ta ulaşan 9 bin 345

başvurunun yüzde 94.4’ü çağrı merkezi, internet ve sosyal medya uygulamaları üzerinden gerçekleşti.

Belediyeye gelmeden dahi sorunlarına çöz...

Yaz kursu öğrencileri Zafer Bayramı’nı kutladı

Yaz kursu öğrencileri Zafer Bayramı’nı kutladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Merkezi yaz
kurslarına katılan öğrenciler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Öğrenciler okudukları
şiirler ve seslendirdikleri şarkılarla zafer coşkusu y...

Paralimpik Okçularımız Dünya İkincisi Oldu

ASAT Sporlu Torun göğsümüzü kabarttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Zehra
Özbey Torun’un da aralarında bulunduğu Klasik Yay Kadın Milli Takımımız Hollanda’da
dünya ikincisi oldu. Özbey ve...