loader
Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Yöresel yemekler profesyonellere öğretilecek

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Gastronomi Mutfağı’nda organize edilecek kurs, 20 Kasım’da başlayacak. Alanya’ya özgü yöresel yemeklerin öğretileceği kurstaki bilgiler, 2 gün boyunca profesyonel aşçılara aktarılacak.


Profesyoneller ev hanımlarından öğrenecek

Daha önce ev hanımları için düzenlenen yöresel yemek kursları bu kez farklı bir gruba hitap edecek. Kursa Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) üyeleri ve yönetim kurulu aşçıları katılacak. Profesyonel aşçılar, Alanya yöresel yemeklerinin geleneksel yöntemler ile yapımını kursa hocalık yapan bir ev hanımından öğrenecekler.


Etiketler: Alanya Belediyesi Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Madama Butterfly

Madama Butterfly


5 yıl önce Best Haber

Türkçe üst yazı ile birlikte İtalyanca seslendirilecek iki perdelik eserin dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Gülden Sayıl ve ışık tasarımı Mustafa Eski tarafından hazırlanırken, koreografi Kürşat Kılıç’a ait.

Dünya opera edebiyatının en önemli eserleri a...

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz

Halk Pazarı’nı Özlüyoruz


6 yıl önce Best Haber

Bir akşamüstü, şehir merkezinden eve doğru yürürken,  “halk pazarına uğrar, Kısmet Balıkçılık’tan  balık alırım” diye geçiriyorum içimden. O düşünce beni Doğu Garajı’ndaki
eski Halk Pazarı’na  doğru yönlendiriyor. Aradan birka&ccedi...

Netflix Elif Şafak’ın Aşk kitabının haklarını satın aldı

Netflix, Elif Şafak’ın Aşk adlı kitabının haklarını satın aldığını duyurdu. Biri günümüzde, biri 13. yüzyılda geçen iki hikayeyi bir araya getiren kitap, diziye uyarlanacak.
Netflix, Almanya'nın en büyük kitap fuarlarından biri olan Frankfurt Kitap Fuarı’nda, Elif Şafa...