loader
Tütüncü, Ankara’dan Müjdelerle Dönüyor 

Tütüncü, Ankara’dan Müjdelerle Dönüyor 

Kepez’in mülkiyet sorunlarının çözümü için Ankara’ya giden Başkan Hakan Tütüncü,  müjdelerle dönüyor.  Evrak memuru gibi Kepez’in sorunlarını takip eden Tütüncü, “Yaparsa AK Parti yapar. Yaparsa AK Belediyeler yapar,” dedi. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi başta olmak üzere Kepez’deki mülkiyet sorunlarının çözümü için Ankara’ya gitti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dışişleri konutunda bir araya geldi. Kepez’in yıllardır kör düğüm olan mülkiyet sorunlarından birisi daha çözüme kavuşturuldu. Müjdelerle Antalya’ya dönüyor olmanın büyük bir heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu konutunda ziyaret ettik.  Bu ziyaretimizde Kepez’in Fatih Mahallesi ve sahir mahallelerdeki mülkiyet sorunlarının çözümüne ilişkin değerlendirmeler yaptık. Kepez’in problemlerinin çözümü noktasında Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, ilgili bakanlarla irtibatta bulundu. Dışişleri Baklanlığımız, büyükşehir belediyemiz ve Kepez Belediye başkanı olarak şahsımın verimli, etkili ve koordinasyon içerisindeki çalışmaları neticesinde çiçek gibi müjdelerle Antalya’ya dönüyoruz. “ diye konuştu.  
Çiçek gibi müjdeler
Bugün ziyaretin ana gündeminin Fatih Mahallesi’ndeki Vakıf takaslarının çözümüne yönelik sürecin tamamlanması hakkında olduğunu belirten Tütüncü, “Bunun yanı sıra  Kepez’in üzerinde çalıştığımız proje ve sürdüğümüz çalışmalara yönelik bakanlıkların koordinasyonunu gerektirecek konularda da dışişleri bakanlığımızdan yardım istedik. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ilgili bakanlarla gerekli koordinasyonu sağladı. Merkezi idare, Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi olarak son derece verimli çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettirmekteyiz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretimiz son derece verimli geçti. Menderes Başkanımızın ifade ettiği gibi bir evrak memuru gibi Kepez’in sorunlarını el ele takip ediyoruz.  Cumhurbaşkanımızın katkıları, bakanımızın desteği ile çiçek gibi haberlerle Antalya’ya dönüyoruz. Yaparsa AK Parti yapar. Yaparsa AK Belediyeler yapar,” dedi. 
Görüşmelerin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, misafirlerine kartpostalları kıskandıracak güzellikteki karlar altındaki dışişleri bakanlığı konutunun bahçesini gezdirdi.  
 


Etiketler: Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Tütüncü Ankara'dan dönüyor Hakan Tütüncü Ankara'da Kepez’in mülkiyet sorunlarının çözümü Kepez’in mülkiyet sorunları Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Hakan Tütüncü Mevlüt Çavuşoğlu görüşmesi

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya'dan Elazığ'a dayanışma eli

24 Ocak akşamı Elazığ'da meydana gelen ve birçok vatandaşımızın yaşamına mal olan deprem

sonrasında, CHP Antalya İl Başkanlığı'nın yardım tırı yola çıktı.

24 Ocak akşamı meydana gelen ve birçok vatandaşımızın yaşamını kaybettiği Elazığ depremi için CHP

Anta...

Antalya Altın Portakal Film Festivali ‘özüne dönüyor’!

Antalya Altın Portakal Film Festivali ‘özüne dönüyor’!
Türkiye’nin en uzun soluklu sinema etkinliği Antalya Altın Portakal Film
Festivali için takvimler yaklaşırken festivalin basın ile ilk buluşması
gerçekleşti. Başkan Böcek, “Festivalimizde bu yıl temamı...

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park

Çankaya’ya 6 bin m2 yeni park


1 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Çankaya Mahallesi’nde 6 bin 200 metrekare (m2) alan üzerine kurulacak olan parkın yapımına başladı.

Kepez Belediyesi, bitki ve ağaç dikimleriyle ilçenin çehresini güzelleştirirken, mahalle parklarına yenilerin...