loader
Özsüt pastaları ile yeni yılda tatlı başlangıçlar

Özsüt pastaları ile yeni yılda tatlı başlangıçlar

2020’ye ‘merhaba’ derken damağınızda enfes bir tat bırakacak pasta seçenekleri Özsüt’te! Özsüt’ün imza lezzetlerinden olan Karaorman Vişne ve Karaorman Frambuaz’ın yanında yeniden menüye eklenen Le Pave yeni yıl kutlamalarını daha da tatlandıracak.

Özsüt, mutluluk tadındaki lezzetleriyle yeni yıl heyecanına da ortak oluyor. Beraberinde yeni hayalleri, yeni başlangıçları ve yeni umutları getiren yılbaşı kutlamaları, Özsüt’ün imza pastalarından Karaorman Vişne, Karaorman Frambuaz ve Le Pave ile hem damaklarda hem de güzel anılarda tadıyla iz bırakacak.

Yeni yıl kutlamaları, Özsüt pastalarının en sevilen tatlarından frambuaz, vişne ve çikolatayla daha da lezzetlenecek. Özsüt şeflerinin özel tarifleriyle hazırlanan pastalar, daha ilk çatalda damaklarda yarattığı aşkla, yeni yılda dilenen güzel umutlara eşlik edecek.

Vazgeçilmez pastalar eşliğinde

Özsüt’ün çok sevilen ve adeta bir klasiğe dönüşen pastalarından Karaorman Vişne ve Karaorman Frambuaz yeni yıl için en çok tercih edilenlerden lezzetlerden. Tazecik meyveler ve gerçek çikolatanın enfes tadını bir araya getiren Karaorman pastaları, yılbaşı kutlamalarına çok yakışıyor. Özsüt’e özel tarifle hazırlanan krema, mus ve şuruplarla ıslatılan keklerle tasarlanan pastalar, taşıdığı aromalarla damakları şenlendiriyor.

Özlenen Özsüt klasiği geri döndü

Özsüt’ün çok sevilen pastası Le Pave de bu yıl kış menüsüne geri döndü. Frambuaz ve çikolata sevenlerde müdavimlik yaratan Le Pave, görünümüyle de fark yaratıyor. Kakaolu genoise kek katlarına eşlik eden çikolatalı mus ve frambuaz sosuyla Le Pave, görünümüyle davetlere şıklık katıyor.

Özsüt hakkında:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 155’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, geleneksel tatları yurt dışında ki mağazalarına da taşıyor. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.


Etiketler: ÖZSÜT ANTALYA AKDENİZ PASTA YENİYIL

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Muhittin Böcek'ten Poşet Uygulamasına; Uygulamalı Tepki...

Türkiye yeni yılı yeni bir uygulamayla karşıladı. Bundan böyle zincir marketler alışveriş poşetlerini parayla satacak. Poşetin fiyatı ise 25 Kuruş. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Antalyalı tüketiciler de bu kararı tepkiyle karşıladı. “Çevreyi koruma” amacıyla çıkarılan bu kanunu...

Mobil Kuaför Kaş ve Döşemealtı’nda

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Mobil Kuaför Tırı, Torosların eteğindeki merkeze uzak
mahalle ve yaylalarda hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Mobil Tır’ın son durağı Kaş ve
Döşemealtı ilçelerinin kırsal mahalleleri oldu. Kaş’ta 212, Döşemaltı’nda ise 15...

Muratpaşa'da beş mahallede dezenfekte çalışması

10 arazözle birlikte 74 kişinin yer aldığı hijyen ekipleri, Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Topum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işyerinde toplantıya katıldı. Ekipler burada hem toplum sağlığı hem de kendi sağlıklarını korumak için alınması gereken...