loader
ANTALYA FENİX CENTER İLE PODYUMA CIKACAK

ANTALYA FENİX CENTER İLE PODYUMA CIKACAK

Fenix Yapı tarafından Antalya’nın Konyaaltı Liman bölgesinde inşa edilecek, şehrin ilk karma projesi Fenix Center, Akra Barut Otel’de DRN Ajans & PR organizasyonuyla gerçekleştirilen kahvaltılı lansman toplantısıyla Antalya basın mensuplarına tanıtıldı. Çok sayıda basın mensubunun ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Fenix Yapı Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, proje hakkında detaylı bilgi vererek, tüm soruları da cevapladı… 

 

Bugüne kadar Akdeniz bölgesinde imza attığı ilklerle adından söz ettiren Fenix Yapı, Antalya’nın ilk karma projesi için kolları sıvadı. 25 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek Fenix Center’ın detayları, Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. Bünyesinde barındırdığı ilklerle dikkat çeken projede temel atma çalışmalarının 1 Eylül’de başlaması planlanırken, 2023 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.

  

Konuşmasında “Antalya’nın ilk karma projesi Fenix center, suit otel konseptiyle Türk turizmine katma değer sağlayacak. Projenin içerisinde yer alacak Fashion Mall sayesinde Antalya, moda alanında Milano, New York ve Paris gibi metropollere rakip olacak. Fenix Center bizim ustalık eserimiz ve Antalya’nın mihenk taşı olacak” vurgusu yapan Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi sözlerine “Bugün turizmin Türkiye ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok. Bu projeyi hayata geçirirken, bugüne kadar hep ‘her şey dahil otel’ konseptiyle özdeşleşen Antalya’ya yeni bir vizyon kazandırmayı hedefledik. Antalya’nın reel anlamda ilk karma projesi olacak Fenix Center, sadece Antalya’nın değil, Türkiye’nin simge yapılarından biri olacak.” şeklinde devam etti.

 

“USTALIK ESERİMİZİ İNŞA EDİYORUZ”

Bugüne kadar Antalya’da çok sayıda özel projeye imza attıklarının fakat Fenix Center projenin kendileri için ‘ustalık eseri’ olduğunu ifade eden Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, söz konusu projenin Türk gayrimenkul sektörüne de yeni bir soluk getireceğini; bununla birlikte bünyesinde barındırdığı unsurlarla Türk turizmi ve Türkiye ekonomisine de büyük katkı sunacağını ifade etti. 

 

“TÜRKİYE’NİN SİMGE YAPILARINDAN OLACAK”

Bugün dünyada şehirlerarası rekabetin öne çıktığını, bu rekabette olabilmek için de özel sektöre büyük görev ve sorumluluk düştüğünü söyleyen Mavi, sözlerine şöyle devam etti: “Biz de bu güzide şehrin öncü yatırımcılarından biri olarak bu zorlu dönemde elimizi taşın altına koyuyoruz. Bugün turizmin Türkiye ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok. Turizm denince de Antalya’yı görmezden gelmek mümkün değil. Biz de bu projeyi hayata geçirirken hep Antalya’nın bu potansiyelini ortaya çıkarmayı; bugüne kadar ‘her şey dahil otel’ konseptiyle özdeşleşen Antalya’ya yeni bir vizyon kazandırmayı hedefledik. Geldiğimiz noktadan da çok mutlu ve gururluyuz. Antalya’nın reel anlamda ilk karma projesi olacak Fenix Center, sadece Antalya’nın değil, Türkiye’nin simge yapılarından biri olacak. Fenix Center bulunduğu bölgeye ismini verecek olan bir proje. Antalyalılar çok kısa bir zaman sonra projenin bulunduğu bölgeyi eminim ki, “Fenix Center” diyerek tarif edecekler. Yeni bir Antalya’ya yeni bir marka ve yeni bir mihenk taşı kazandırmış olacağız. Fenix Center’a gelenlere Bey Dağları’nın ihtişamından Akdeniz’in muhteşem mavi koyunu boylu boyunca izleyebilecekleri bir vizyon sunuyoruz. Böylece Antalya’ya simge bir yapı kazandırarak hedefimizi Fenix Center’la gerçekleştirmiş olacağız. Daha duyurusunu bile yapmadan bu etkiyi de hissetmeye başlamıştık zaten.”

 

ANTALYA’YA ‘FASHION MALL’

Projenin detaylarını paylaşan Eyüp Mavi şunları kaydetti: “Fenix Center’ın içerisinde dünyaca ünlü Michelin yıldızlı bir aşçımızın imzasıyla; Akdeniz ve Ege mutfağına sahip çok özel bir restoranımız olacak. Bunun yanında süit otel konseptiyle turizm anlayışına farklı bir boyut kazandıracağız. Ayrıca Türkiye’de ilk defa Fashion Mall konseptiyle özel markaları meraklılarına ulaştıracak; dünya ölçeğinde defilelerle Antalya`yı moda merkezi haline getireceğiz. Bu sayede Antalya’nın, orta ve uzun vadede moda alanında Milano, New York ve Paris gibi metropollere rakip olmasını hedefliyoruz.”

 

1.000 KİŞİLİK İSTİHDAM

Pandemi dönemi nedeniyle çok sayıda firmanın dünyada ve ülkemizde frene bastığını ifade eden Mavi, “Antalya’ya, ülkemize katkı sağlamayı ilke edinmiş bir şirket olarak bizim hiçbir zaman yatırımlarımızı ertelemek, frene basmak gibi bir düşüncemiz olmadı. Yatırım iştahımız belki de hiç bu kadar fazla olmamıştı. İnanıyoruz ki bu proje aynı zamanda Türk yatırımcısına da bir moral olacak; ayrı bir motivasyon sağlayacak. Projenin inşa sürecinde ortalama 1.000 kişiye istihdam sağlayacağız. Ayrıca proje bitiminden sonra da daimi 500 kişiye proje kapsamında istihdam sağlanacak.” dedi.

 

‘YENİ NORMAL’E GÖRE TASARLADIK

Pandemi sürecinin tüm dünyada gayrimenkul ve turizm trendlerini değiştirdiğini; inşa edilecek tüm yapıların da artık ‘yeni normal’in kurallarına göre tasarlanması gerektiğini sözlerine ekleyen Mavi, “Fenix Center da bu konuştuğumuz yeni normalin simgelerinden biri olacak. Kat bahçeleri ve doğal cephe peyzajı ile dünya standartlarında bir tasarıma imza atıyoruz. Ayrıca Fenix Center, çevre korumasına önem veren projeler arasında da Türkiye’de öncü olacak” ifadelerini kullandı.


Etiketler: Fenix Yapı Antalya DRN Ajans Akra Barut Otel

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tekelioğlu Caddesi bayraklarla donatıldı

Tekelioğlu Caddesi bayraklarla donatıldı

Muratpaşa Belediyesi, Büyük Taarruz’un 97’nci yıl dönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla

kentin ana caddelerinden Tekelioğlu'nu, dev Türk bayrakları ve Atatürk posteriyle donattı.

Muratpaşa Belediyesi, 97 yıl ö...

DENİZ TİCARET ODASI BULUŞMA

DENİZ TİCARET ODASI BULUŞMA


5 yıl önce Best Haber

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi 22. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.  Meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes ‘in açılış konuşması ile başlayan toplantı, DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin’in aylık faaliyetler hakkında Meclisi bilgilendirmesi ile devam etti.

Rek...

Tütüncü “Enerjim kalpten sevgi”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle gönül gönüle bir vakti paylaştı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer M...