loader
Sivas'ta 4,3 büyüklüğünde deprem

Sivas'ta 4,3 büyüklüğünde deprem

Ankara/Sivas

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Deprem nedeniyle ilçede bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Gürün Kaymakam Halil Yazıcı, AA muhabirine, deprem nedeniyle şu ana kadar sıkıntılı herhangi bir ihbar almadıklarını ve olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.


Etiketler: Sivas deprem

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

​OPET ile Cem Yılmaz 15 yıl Sonra Yeniden Birlikte !

Türkiye genelindeki 1600’ü aşkın istasyonu, ürün ve hizmetleri, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri ile akaryakıt sektöründe değişimin ve yeniliğin öncüsü olan OPET, sanatçı Cem Yılmaz ile 15 yıl sonra bir kez daha bir araya geliyor. “OPET Yapar Her Şey Değiş...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı heyeti, Türkevi'nde yabancı basınla bir araya geldi

Türkevi'nde düzenlenen toplantıya, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Sedat Önal, New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, İletişim Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Çağatay Özdemir, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Cumhurbaşkanlığı...

Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Cani Evladın Arkadaşları Konuştu: Son Zamanlarda Bakışları Değişmişti

İnternetten aldığı siyanürü şerbet diye anne ve babasına içirerek ölümüne neden olan üniversite öğrencisinin arkadaşları, cani evlat için "Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti." ifadelerini kullandı.

İzmir'de üniversite öğrencisi gencin,...