loader
CardFinans TarımKart

CardFinans TarımKart

Global gücü ve yaygın şube ağıyla müşterilerine hizmet veren QNB Finansbank, CardFinans TarımKart ile çiftçilerin ihtiyaçlarına çözüm üretmeye, hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Banka, çiftçilerin akaryakıt ihtiyaçlarına yönelik olarak, Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar ve kimyasallar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi’yle yaptığı iş birliği kapsamında anlaşmalı kurum ağını genişletiyor.

QNB Finansbank ve Petrol Ofisi arasındaki iş birliği kapsamında CardFinans TarımKart sahibi çiftçiler, 6 Ocak 2020 tarihi itibariyle anlaşmalı tüm Petrol Ofisi istasyonlarından 6 ay faizsiz dönem avantajından yararlanabilecek.

Çiftçilere 6 aya kadar faizsiz dönem avantajı

2018’in son çeyreğinde CardFinans TarımKart’ı hizmete sunan QNB Finansbank, çiftçilerin tarımsal faaliyetlerine yönelik ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmayı amaçlıyor. Çiftçiler, CardFinans TarımKart’larıyla anlaşmalı üye iş yerlerinden yapacakları alışverişlerinde 6 aya kadar faizsiz dönem avantajından yararlanarak, ödemelerini hasat tarihine kadar erteleyebiliyor.

CardFinans TarımKart sahibi çiftçiler, 7/24 tüm QNB Finansbank ATM’lerinden 2 yıla varan vadeler ile taksitli kredi kullanabilirken ihtiyaç duydukları her an ATM’den Kredili Mevduat Hesaplarına ulaşarak nakit çekim işlemlerini gerçekleşetirebiliyorlar. Tüm bunlara ek olarak, aylık düzenli geliri olmayan çiftçiler SGK & BAĞ-KUR prim ödemeleri için CardFinans TarımKart ile otomatik ödeme talimatı verebilir; aylık prim borçlarını yılda bir defa hasat tarihinde ödeyebilirler. Ayrıca çiftçiler, düzenli ödeme yaptıkları ana firmalar için Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) limiti tanımlayabilir, firmaya özel TarımKart DBS limiti ile ödemelerini gerçekleştirebilirler.


Etiketler: QNBFİNANSBANK TARIMKART PETROLOFİSİ ÇİFTÇİLİK EKONOMİ TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Balığın en güzel hali objektifte: Finalistler belli oldu

Konsepti su ürünleri sektörünün uluslararası arenada zirvede olduğu levrek, çipura ve alabalık olan yarışmada jüri 19 Şubat’ta toplandı, fotoğrafları değerlendirdi.

Adım adım finale

Türkiye Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birlikl...

Oda ve borsalardan sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Antalya'daki Oda ve Borsa başkanları, pandemi sürecinde fedakarca görev yapan, ilçelerdeki kamu sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Sağlık çalışanlarına "Varlığınız sağlığımız, iyi varsınız" yazılı birer buket çiçek veren oda ve borsa başkanları "Sağlı...

Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Cani Evladın Arkadaşları Konuştu: Son Zamanlarda Bakışları Değişmişti

İnternetten aldığı siyanürü şerbet diye anne ve babasına içirerek ölümüne neden olan üniversite öğrencisinin arkadaşları, cani evlat için "Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti." ifadelerini kullandı.

İzmir'de üniversite öğrencisi gencin,...