loader
Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü taşındı

Korkuteli Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün ardından 15 Temmuz darbe girişi sonrası hazineye devredilen, Körfez Dershanesinin 1 ve 2’inci katına taşındı.

Hafta sonu yerine taşınan Mal Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Korkuteli Mal Müdürü Halil Karayel, yeni yerlerine taşındıklarını ve artık yeni yerlerinde hizmet vereceklerini ifade etti.


Etiketler: korkuteli 15 temmuz mal müdürlüğü

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türk Ocağı Parkı’na kültür ve sanat tesisi

Kepez Belediyesi, Kültür Mahallesi’ndeki Türk Ocağı Parkı’nın içerisinde 150 metrekare büyüklüğünde kültür ve sanat tesisi yapacak. Tesis, Türk Ocakları Antalya Şubesi’nin, üniversite öğrencilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına tahsis edilecek.<...

 Gıda güvenliği için uluslararası büyük buluşma...

Ülkemizde gıda güvenliği bilincinin gelişmesi amacıyla 2004 yılından bu yana çalışmalar yapan Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren 7. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi'nde birç...

Manavgat'ta kolektör hattı yenilendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahil yakınından geçen kanalizasyon kolektör hattında meydana gelen arızaya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

...