loader
Sevginin sıcaklığı

Sevginin sıcaklığı

Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi üyelerini ardından Süleyman Erol Yüzme Havuzu’ndapilates, yoğa ve su cimnastiği yapan 60 kadın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı evlerde kalan çocuklar için onları soğuk kış günlerinde koruyacak atkı, bere, yelek örmeye başladı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi’nde örgü kursuna katılan kadınların Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için başladıkları çalışmanın heyecanı şimdi Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda spor yapan kadınları da sardı.  Devlet koruması altındaki kimsesiz çocuklar için patik, atkı, bere ve yelek ören Yaşlı Evi üyelerine Yüzme Havuzu’ndapilates, yoğa ve su cimnastiği yapan 60 kadın daha katıldı. Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda sabah sporunda bir araya gelen kadınlar, spor çantalarının yanına artık örgü çantalarını alıyor. Sporun ardından kadınlar şişlere sarılıp rengarenk yün ipliklerle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı evlerde kalan çocuklar için örgü örüyor.
 


Etiketler: yoga ve pilates yapan kadınlardan kimsesiz çocuklara atkı ve bere Muratpaşa Belediyesi’nin Soğuksu Mahallesi Soğuksu Mahallesi yaşlı evi örgü kursu Sevgi evlerinde kalan çocuklara atkı ve bere örümü Süleyman Erol Yüzme Havuzu Devlet korumasındaki ço

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Uysal’dan öğrencilere tavsiyeler

Başkan Uysal’dan öğrencilere tavsiyeler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Özel Antalya Açı Okulları ve Nesibe Aydın Antalya

Kampüsünü ziyaret etti, öğrencileri obeziteden kurtaracak, ilerleyen yaşlarda tansiyon ve şeker gibi

kronik hastalıklardan uzak tutacak &o...

Masa Dağı’nda 5 mahalleye 5 kat

Masa Dağı’nda 5 mahalleye 5 kat


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi,  Kazım Karabekir, Yavuz Selim, Çankaya, Barış ve Esentepe mahallelerinde yaptığı plan revizyonuyla mevcut imar planında 2 olan kat âdetini 5’e çıkardı. Vatandaş eliyle inşa edilecek yeni konutlar, site tarzı ve 5 katlı olacak.  

Antalya kent merkezinin silueti olan Masa Dağı &c...

ANTBİS ile kolay ulaşım, sağlıklı yaşam

Büyükşehir Belediyesinin şehir içi ulaşım ağına entegre ettiği Akıllı Bisiklet Sistemi’ne
(ANTBİS) vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Aktif istasyon sayısını 9’a çıkaran sistem 90
bisiklet ve 132 park ünitesiyle hizmet veriyor. 1 saat için 1.5 TL ücret ödeyen ANTB...