loader
Panoramik asansör kullanıma açıldı

Panoramik asansör kullanıma açıldı

Beach Park’a ulaşmak artık daha kolay

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında Atatürk Kültür Parkı’ndan Beach Park’a iniş sağlayan panoramik asansör halkın kullanımına açıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyanın en güzel sahili haline getirilen, Avrupa’dan ödüllü Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda vatandaşların Atatürk Kültür Parkı’ndan Beach Park alanına ulaşımını sağlamak üzere yapılan asansör hizmete açıldı. Kullanıcılarını Atatürk Parkı içinde Falez Otel önünden Beach Park girişindeki Falez meydanına insanları taşıyacak asansör, yayaların Sahil Antalya Yaşam Parkı’na ulaşımında büyük kolaylık sağlayacak. 20 kişi kapasiteli olacak panoramik asansör, falezlerden sahile iniş çıkışta muhteşem bir seyir keyfi de sunuyor.

Panoramik asansörün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yeni dönem için açıkladığı 100. Yıl alanında oluşturulacak 400 dönümlük Milet Bahçesi projesi ile Meltem’deki vatandaşların hiçbir trafik engelliyle karşılaşmadan, yeşil alan içinden rahatlıkla Konyaaltı Sahili’ne ulaşması da hedefleniyor.


Etiketler: Panoramik asansör kullanıma açıldı Atatürk Kültür Parkı’ndan Beach Park’a panoramik asansör Antalya Büyükşehir Belediyesi sahil park çalışmaları Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Parkı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Büyükşehir'in kursları yoğun ilgi görüyor

Kumlucalı kadınlar
ATASEM’de buluşuyor
Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ATASEM kursları Kumluca’da yoğun ilgi görüyor.
Kumlucalı kadınlar özellikle uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen çeyiz ürünleri,
geleneksel el nakışları ve dekoratif ahşap s&u...

AKBEM’li öğrencilere tiyatro hediyesi

Büyükşehir Belediyesi, AKBEM kurslarında eğitim gören öğrenci ve ailelerini yarıyıl hediyesi olarak tiyatro gösterisinde buluşturdu. AKBEM’li öğrenci ve aileleri Antalya Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği  ‘Oyun Oyun İçinde’ isimli oyunu izledi.  

Büyükşehi...

8 Mart’ı kırmızı karanfillerle kutladılar

Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı ve Muratpaşa’nın kadın belediye meclis üyeleri 8

Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın çalışanlarına karanfil hediye etti.

Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü&rsquo...