loader
Antalyalı çiftçi mısır ile ezber bozdu

Antalyalı çiftçi mısır ile ezber bozdu

Antalya'da domates yetiştirilen seralarda bir üreticinin ek gelir olsun diyerek ektiği süt mısırlar yüzünü güldürdü. Aksu ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Fettah Kaplan, daha önce domates yetiştirdiği 2 dönüm kapalı alan serada artan maliyetlerden ve işçilikten dolayı süt mısıra yöneldi. 3 yıldır mısır ektiğini ifade eden Kaplan, mısırların serada tanesini 1,5 TL'den satıyor. Kaplan, "Bizim en büyük avantajımız mısırın serada olması. Dışarıda geç yetişir ve hasadı gecikir. 2 dönüm alana 14 bin civarında fidan diktim. Bu sene yüzümü güldürdü. Erken ekince erken çıktı. İyi para aldım" diye konuştu. Kaplan çiftçilere mısır dikmeyi tavsiye etti.

 

KAYNAK:SABAH.COM.TR

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.sabah.com.tr/akdeniz/2019/05/13/antalyali-ciftci-misir-ile-ezber-bozdu


Etiketler: ANTALYA ÇİFTÇİ TÜRKİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den gençlik buluşması  

Kepez’den gençlik buluşması  


8 yıl önce Best Haber

Başkan Hakan Tütüncü, ilçesine kazandırılmasında katkısı olduğu Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’ni ziyaretinde, Şubat ayı içerisinde üniversite öğrencilerine yönelik kültür ve eğlence gecesi düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.
Kepez Belediye Başkan�...

Mimarlık ödülünü Başkan Uysal aldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye’de nitelikli mimarlık ürünlerinin ortaya çıkmasına

destek olan işverenleri onurlandırmak hedefiyle 12 yıldır verilen Arkitera İşveren Ödülü 2019’u

İstanbul’da düzenlenen törenle aldı.

Yapı ve mim...

Kemer’e dünya çapında arıtma tesisi


Altı arıtma üzeri amfi tiyatro

Büyükşehir Belediyesi Kemer’e dünyanın en modern arıtma tesislerinden birini kazandırmak için kolları sıvadı. Altı arıtma üstü yaşam alanı ve açık hava tiyatrosu şeklinde tasarlanan proje Kemer’e çok yakışacak. 

K...