loader
 Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

RUSYA'DAN FLAŞ S-400 AÇIKLAMASI
Gelen son dakika haberine göre; Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğu bildirildi. Ayrıca füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği açıklandı.
Rusya devlet savunma sanayisi şirketi Rosoboronexport yaptığı açıklamada, Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğunu bildirdi.

TÜM PARÇALAR TESLİM EDİLDİ

Yapılan diğer açıklamaya göre, füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği de açıklandı. Türkiye'yle yapılan görüşmelerde S-400'lerin yerini belirlemede son aşamada olunduğu da aktarıldı.

 

KAYNAK: https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/10/23/rusyadan-flas-s-400-aciklamasi

.


Etiketler: Rusya Türkiye S-400 Gündem

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Antalya ekonomisinin toparlanması için bankalara büyük iş düşüyor

Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Arıöz ve heyeti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti. Vakıfbank’ın kredi çalışmaları ve projelerini dinleyen Başkan Davut Çetin, Arıöz’e ATSO üyelerinin kredi talep ve ön...

Türkiye nin tercihi...

Türkiye nin tercihi...


5 yıl önce Best Haber

Geçen yıl Ocak ile Kasım döneminde trafiğe kaydı yapılan araç sayısı 607 bin 595 olurken, kaydı yapılan otomobillerin yüzde 55,3’ü dizel yakıtlı olarak kaydedildi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, otomobiller ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini...

Dokuma bilim üretmeye başladı

Dokuma bilim üretmeye başladı


4 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi’nin, TÜBİTAK işbirliğiyle ilçeye kazandırdığı Antalya Bilim Merkezi, eğitim ve tanıtım günleri kapsamında liseli ve üniversiteli öğrencilere kapılarını açtı. Başkan Tütüncü, “Yıllarca pamuk dokuyan Dokuma Fabrikası, şimdi Antalya Bilim Merkezi ile bilimsel bi...