loader
 Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

RUSYA'DAN FLAŞ S-400 AÇIKLAMASI
Gelen son dakika haberine göre; Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğu bildirildi. Ayrıca füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği açıklandı.
Rusya devlet savunma sanayisi şirketi Rosoboronexport yaptığı açıklamada, Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğunu bildirdi.

TÜM PARÇALAR TESLİM EDİLDİ

Yapılan diğer açıklamaya göre, füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği de açıklandı. Türkiye'yle yapılan görüşmelerde S-400'lerin yerini belirlemede son aşamada olunduğu da aktarıldı.

 

KAYNAK: https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/10/23/rusyadan-flas-s-400-aciklamasi

.


Etiketler: Rusya Türkiye S-400 Gündem

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Reklam panolarında maksimum fayda dönemi!

Yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenmeye dayalı görüntü işleme çözümleri sunan Türk Ar-Ge şirketi Ayvos, müşteri deneyimini bir üst seviyeye taşıyan yazılımı Mount Signage ile mağazalara müşterilerini daha iyi tanıma imkanı sunuyor. Geliştirdiği yazılımlarla D&u...

Elmalı Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı

Elmalı Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına, Acil Durum ve Afet Yönetimi Eğitimi ile Uygulamalı Yangın Tatbikatı düzenlendi. Yangın tatbikatı öncesinde hastane personellerine olası bir yangın durumunda neler yapılması gerektiği konusunda hastane Sivil Savunma Birimi Sorumlusu Ali Ergün tarafından bilgi veriler...

Adana'da 18 gündür aranan yaşlı adam parçalanmış halde bulundu

ADANA Kozan'da 18 gün önce kaybolan ve her yerde aranan yaşlı adamın cesedi mısır tarlasında yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulundu.

İlçeye bağlı Kamışoba Mahallesi'nde oturan kızını görmek için Ceyhan ilçesinden Kozan'a gitmek üzere ayrıla...