loader
 12-20 yaş aralığındaki gençler Pazartesi gününden itibaren toplu ulaşımı kullanabilecek

12-20 yaş aralığındaki gençler Pazartesi gününden itibaren toplu ulaşımı kullanabilecek

HES kodu eşleştirmesi yapmayı unutmayın
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı gereğince toplu ulaşımda 12-20 yaş arası genç ve çocukların toplu ulaşım kartları 1 Şubat Pazartesi gününden itibaren kullanıma açılacağını bildirdi. Toplu ulaşımdan faydalanabilmek için Antalyakart'ları HES kodları ile eşleştirilmesi gerekiyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’den esnafa 20 milyon TL’lik destek

Başkan Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen belediye kiracısı 411 esnafa uyguladıkları 6 aylık kira muafiyetinin, belediyeye maliyetinin 20 milyon TL’nin üzerinde olduğunu açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem yeni yıllarını tebrik ...

Kepez’in doğusuna karakol binası

Kepez’in doğusuna karakol binası


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, Güneş Mahallesi’nde uzun yıllar atıl halde bulunan 3 bin 260 metrekare büyüklüğündeki arsayı,  yaptığı plan değişikliği ile emniyet hizmet alanına dönüştürdü.

Kepez Belediyesi, ilçenin doğu mahallelerinin emniyet hizmet alanı ihtiyacını karşılamay...

DokumaPark’a kedi apartmanı

DokumaPark’a kedi apartmanı


5 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı, kuş evlerinden sonra Marul Kafa olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile birlikte 64 odalı kedi apartmanı da yaptı.

Müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı...