loader
Philips Sound’dan dört dörtlük müzik ziyafeti!

Philips Sound’dan dört dörtlük müzik ziyafeti!

TP Vision; dün akşam Amsterdam’da gerçekleştirdiği lansmanda olağanüstü ses performansı, konfor ve lüks tasarıma sahip Fidelio X3’ü piyasaya çıkardığını açıkladı.

Kulaklık tutkunlarını tatmin edecek kalitedeki Fidelio X3, radyonun ilk zamanlarına kadar giden bir geçmişe sahip Philips Sound’un bu yılki amiral gemisi ürünlerinden biri olacak. Sıradan bir üst düzey kulaklıktan çok daha fazlasına sahip olan Fidelio X3, kulaklık modasının öncüsü olmak hedefinde.

Spor yaparken müzik dinlemeyi tercih edenler için de ayrıca yeni ürünler tasarlayan Philips Sound, suya dayanıklı ve hareketlerden etkilenmeyen ürünlerini de tanıttı.

SH402 kulak üstü, SN503 kulak içi ve ST702 true wireless kulaklıklar; kulaktan düşmeyen tasarımı ve güçlü ses kalitesiyle antrenmanları daha rahat ve eğlenceli hale getiriyor.

The Fidelio X3: Müzik dinlemekten ötesini vaad ediyor..

Sanatçılar ve müzik meraklıları tarafından beğeni toplayan, Fidelio serisinin amiral gemisi olarak piyasaya sürülen en son modeli Fidelio X3; olağanüstü ses kalitesi, kullanım kolaylığı, şık ve lüks tasarımıyla göz dolduruyor.

Titreşimleri azaltma hedefiyle tasarlanan yeni iç sırt yapısına sahip çift katmanlı Fidelio X3 hoparlör plakaları, etkileyici bir müzik deneyimi için kulağın doğal şekline uyumlu bir şekilde 15 derecelik açıyla oluşturuldu. Ürünün kalitesiyle eşdeğerdeki lüks görünüm, Avrupalı partnerle gerçekleştirilen işbirlikleri sonucunda seçilen malzemelerle ortaya çıktı.

İskoçya menşeili Muirhead deri ve Danimarka menşeili Kvadrat kumaşlarının da dahil olduğu Avrupalı uzmanlarca seçilen en kaliteli malzemelerden oluşturulan Fidelio X3, baştan sona en yüksek kalitedeki bileşenlere sahip.

Hafif ama güçlü koyu saten çerçeve ve siyah Muirhead deriyle kaplı Fidelio X3, en uzun dinleme süresinde bile kalın keçe kafa bandı ve kadife bellek köpüklü kulak pedleriyle eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyor.

SN503 - Kulaktan kalbe

SN505, kusursuz ses özelliğinin yanı sıra; Apple Sağlık Kiti, Google Fit, Runkeeper, Polar Beat, Runtastic, Codoon ve Endomondo gibi dünyanın önde gelen uygulamalarıyla da uyumlu çalışıyor ve en küçük kulak içi kalp atışı dahi algılayan hızlı monitörüne sahip. Ekrana bakmadan gerçek zamanlı sesli geri bildirim veren ürün; 6 saat dayanıklı, su geçirmez ve 15 dakikada şarj edilerek bir saat antrenman sağlama özelliğiyle piyasaya sürüldü.

ST702 – Tam kapasite şarjla temiz ve kuru kalmak!

Hareket halindeki kişinin kulaklığının ıslanmasından daha doğal bir şey yok elbette. ST702, IPX5 standart su yalıtımı özelliği ve kılıfıyla hem temizliyor hem şarj ediyor. Tek bir şarjla 6 saat, kılıfla 18 saate kadar çalma süresi yakalamak mümkün.

SH402 – Formda kalın, serin kalın…

Kablosuz kulak üstü kulaklıklar; ses yalıtımı, uzun çalma süresi ve ses kalitesiyle kalabalıkta spor yapanlar için vazgeçilmezlerde en üst sıralarda. SH402’de, tüm bu özellikleriyle kullanıcılarına ve kulaklara gerçek serinliği vaad ediyor. IPX4 özelliği ile su sıçramasına ve terlemeye karşı dayanıklı.

 


Etiketler: TPVİSİON FİDELİOX3 KULAKLIK PHİLİPSSOUNDS MÜZİK TÜRKİYE AKDENİZ PHİLİPS ANTALYAİ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

CHP’Lİ BAYAR PARTİNİN YAKIN GEÇMİŞİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

CHP TARİHİNE İZ BIRAKMIŞ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

CHP’Lİ BAYAR’DAN BİRLİK VURGUSU

 

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar: Partimizde önceki yıllarda görev almış il başkanlarımız, milletvekillerimiz, merkez ilçe başkanlarım...

Endüstriyel tasarım ile yapı sektörü de dijitalleşiyor

Design Turkey Endüstiyel Tasarım Ödülleri’nde, 4 farklı sektördeki tasarımlarıyla 4 “İyi Tasarım Ödülü” ödülü birden kazanan Mete Mordağ’ın endüstriyel tasarımını üstlendiği ‘Skyroof Prestige’ tasarımıyla dayanık...

38 ilde 5 bin kişiye internet eğitimi verildi

Türk Telekom, internet teknolojisini ve mobil uygulamaları daha fazla kişiyle tanıştırmak ve temel internet kullanımını öğretmek üzere ‘Şimdi Senin Zamanın’ sloganıyla, kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliğini tamamladı. Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Du...