loader
NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

NURİ ÖZALTIN GOLF TURNUVASI BAŞLIYOR

Avrupa’nın en büyük amatör golf etkinliklerinden biri olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” 25 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Gloria Golf Kulübü sahalarında dördüncü kez düzenleniyor.

Türkiye Golf Federasyonu’nun resmi turnuvası olan “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy” ülkemizde golf sporunun gelişmesine büyük önem ve emek veren merhum Nuri Özaltın anısına dördüncü kez golf tutkunlarını bir araya getiriyor.

Türkiye’nin tek “45 Delikli Golf Tesisi” ünvanına sahip, uluslararası standartlarda dizayn edilmiş Gloria Golf Kulübü’nde düzenlenen “Nuri Özaltın Memorial Golf Trophy”e Fransa, Almanya, Hollanda, İsviçre, İngiltere, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve İsveç olmak üzere 9 ülke ve yaklaşık 200 sporcunun katılması bekleniyor. Amatör oyuncuların yanı sıra Almanya Golf Federasyonu Başkanı Claus Kobold, BWGV (Almanya Badenwürttemberg Eyaleti) Federasyon Başkanı Otto Leibfritz, İngiliz ve Alman basınından yetkililer, İstanbul Golf Kulübü Direktörü Andrew McNbola, İngiltere’nin ünlü Golf hocalarından Simon Forrest, eski ünlü İngiliz Futbolcu David Platt’ın da yer alacağı etkinlikte bireysel turnuvalardan özel gala yemeğine, workshoplardan golf sohbetlerine kadar birçok renkli aktivite yer alıyor.

Profesyonel golf oyuncuları, turnuva kapsamında düzenlenen “Golf Klinik” ile de amatör golfçülere mini bir eğitim ile vuruş tekniklerinin püf noktalarını öğretecek.

Gloria Golf Kulübü tüm golf severleri kıyasıya mücadelenin olacağı turnuva heyecanına ortak olmaya davet ediyor.

Bilgi için:

Gloria Resorts & Hotels

www.gloria.com.tr


Etiketler: AVRUPAGOLF NURİÖZALTINMEMORİALGOLFTROPHY GLORİAGOLFKLUBÜ TÜRKİYEGOLFFEDARASYONU AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez’in pota sultanları zirve yarışında

Kepez’in pota sultanları zirve yarışında

Aynı zamanda U18 takımında oynayarak Türkiye’nin ilk 12 takımı arasında yer alan Kepez’in U16 kız basketbol takımı, kendi yaşıtlarıyla oynayacağı Türkiye Şampiyonası’nda zirveyi hedefledi

Anadolu Şampiyonasında namağlup tamamlayan Kepez Be...

Minik Akrepler Uluslararası Arenada

Minik Akrepler Uluslararası Arenada


5 yıl önce Best Haber

Antalyaspor U12 Takımı, yarın başlayacak olan 2019 Uluslararası U12 İzmir Kupası’nda mücadele edecek. Avrupa’dan aralarında Chelsea, Milan, Ajax, PSV Eindhoven, Manchester City, Parma, Marsilya, Glasgow Rangers, Anderlecht, Celtic, Celta Vigo, Benfica, Hamburg, Porto, Valencia, Lazio, Leicester City ve Monaco gibi Avrupa’nı...

Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu

Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu


1 yıl önce Best Haber

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası grekoromen stil 82 kiloda Burhan Akbudak, finalde Ukraynalı Yaroslav Filchakov’u 3-3’lük skorla mağlup ederek ilk kez Avrupa şampiyonu oldu.


Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir altın madalya da Burhan Akbudak'tan geldi. ...