loader
Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Daha Çok Koşmalı ve Takım Halinde Oynamalıyız”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Daha Çok Koşmalı ve Takım Halinde Oynamalıyız”


Sezonun ikinci yarısının zorlu geçeceğini belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Savunma hattımızda sakatlıklar nedeniyle yaşadığımız sıkıntılardan oyun planında değişiklikler yapacağız. Daha çok koşmamız, mücadele etmemiz ve takım halinde oynamamız gerekiyor” dedi. 

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Bülent Korkmaz, “Oyuncularımın kamp dönemindeki performansından memnunum. Zorlu bir ikinci devrenin bizleri bekliyor. Savunma hattımızda sıkıntı var. Sakatlıklarımız nedeniyle güçlü olduğumuz savunma hattında sıkıntılarılar yaşıyoruz. Dolayısıyla belki oyun planında bir değişiklik yapabiliriz. Daha çok koşmamız, mücadele etmemiz ve takım halinde oynamamız gerekiyor” diye konuştu. 
“MALİYETİ YÜKSEK OYUNCULARLA YOLLARIMIZI AYIRDIK”
Oldukça kısıtlı bir kadromuzun olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Şu anda kısıtlı bir kadromuz var. 3 stoperimiz de sakat. Alternatifler yaratmamız lazım. Transferi her teknik direktör ister. Bu gayet normal ama bizim maalesef geçmişten gelen ekonomi yükümüz var. Kulübün büyük bir borç yükü var. Bu yükü de mevcut başkan ve yöneticilerimiz gidermeye çalışıyor. Maliyeti yüksek oyuncularla yollarımızı ayırdık. Şu anki durumda yeni transfer gözükmüyor. Sezon başından bu yana yaşanılan zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 
“BİZ, BU SENE GERÇEKÇİYİZ”
Antalyaspor’un sezonun ilk yarısında çizdiği başarılı grafik nedeniyle beklentilerin de yükseldiğinin bu nedenle hedeflerin de yükselip yükselmediğinin sorulması üzerine Teknik Direktör Bülent Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezon başından beri zorluklar yaşıyoruz. Ama üstesinden geliyor takım. Hiç kimsenin beklentisi yüksek olmasın. Bizim de hayallerimiz var ama bu sezon için değil, ilerleyen yıllar için. Biz bu sene gerçekçiyiz. Gerçek neyse onu söyleyeceğiz. UEFA Avrupa Ligi gibi hayalleri oluşturmak için bu yıldan temelleri atmaya başladık. Altyapıdan oyuncular çıkarmaya başladık. İleride bunun da gerisi gelecektir.”


Etiketler: Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın röportajı Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında Antalyaspor Direktör Bülent Korkmaz ile röportaj

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Başkan Uysal, antrenmanı izledi

Başkan Uysal, antrenmanı izledi


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Cumartesi oynayacağı İzmir

Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyespor antrenmanını ziyaret etti.

Başkan Uysal ve kulüp yöneticileri A takımın Türkiye şampiyo...

Hikmet Karaman'dan flaş Deniz Türüç açıklaması

, Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı. Karaman, adı sıkça transfer haberlerinde geçen  Haberin Devamı

Paşanın melekleri vites yükseltti

Paşanın melekleri vites yükseltti


5 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Sertan Sarpaş yönetiminde çıktığı ilk maçta Yalıkavak’ı

31–27 yendi. Muratpaşa’nın genç oyun kurucusu Eda Nur Kılıç, 11 golle maça damgasını vururken,

takımlar sahaya ‘Başımız Sağ olsun’ pankartı ile...