loader
Kepez de galibiyet sevinci

Kepez de galibiyet sevinci

Kepez Belediyespor U-19 Takımı, Karayolları Tesislerinde Yolspor ile karşı karşıya geldi. Kepez Belediyespor mücadeleyi 6-1 kazandı.

Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı, sezonun ikinci yarı ilk maçını Yolspor ile yaptı.  Karayolları Tesislerindeki karşılaşmayı Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı, 6-1’lik üstünlükle kazandı. Kepez Belediyespor’un golleri Fatih Timur Polat, Hakan Gümüş , Ali Eren Yıldırım, Emir Can Keskin ve Samet Ulusoy’dan geldi. Karşılaşmada Fatih Timur Polat topu 2 kez kaleye gönderen futbolcu oldu. Kepez Belediyespor Kulübü U-19 Antrenörü Emin Pehlivan yaptığı açıklamada sezonun ikinci yarısının ilk maçında futbolcuların ortaya koydukları performanstan dolayı mutlu olduklarını, U-19 Liginde mücadelelerine emin adımlarla devam edeceklerini söyledi.


Etiketler: KEPEZBELEDİYESPOR YOLSPOR FUTBOL SPOR AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İşte Galatasaray'la Monaco arasındaki Falcao pazarlığının perde arkası

Galatasaray, dün hem Monaco ile hem de Falcao ile bir kez daha görüştü. Pazarlık gece boyunca devam etti. Falcao'da sorun yok. Para isteyen Monaco geri adım atmadı. Bugün imzalar atılacak

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray'da forvet mesaisi dört koldan sürü...

Fenerbahçe yine geri döndü!

Fenerbahçe yine geri döndü!


5 yıl önce Best Haber

Sarı-Lacivertliler, bu sezon derbilerdeki geleneğini yine bozmadı! Dün akşam Galatasaray karşısında 4. kez bir derbide geriye düşen Kanarya, 10 kişiyle maça dengeyi getirip puan kapmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesinde dün akşam Ülker Stadı’nda Galatasaray&rsqu...

Teknik Direktör Bülent Korkmaz:  “Daha Çok Koşmalı ve Takım Halinde Oynamalıyız”


Sezonun ikinci yarısının zorlu geçeceğini belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Savunma hattımızda sakatlıklar nedeniyle yaşadığımız sıkıntılardan oyun planında değişiklikler yapacağız. Daha çok koşmamız, mücadele etmemiz ve takım halinde oynamamız gerekiyor” de...