loader
MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Muratpaşa Belediyesi; Antalya Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 104 yıl önce Sarıkamış Harekatı’nda şehit düşen askerleri anmak için düzenlediği anma yürüyüşüne destek verdi. 
Muratpaşa Belediyesi; şehit askerleri anmak için 'Saklıkent'ten Sarıkamış'a Gençlik Şühedanın İzinde' adıyla düzenlenen anma yürüyüşüne katılan vatandaşlara, kırık buğday çorbası, hoşaf ve çay ikram etti. 
Yoğun kar yağışı altında yapılan yürüyüşte Antalya Valisi Münir Karaloğlu da, Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan alanda, vatandaşlara; kırık buğday çorbası ve hoşaf ikram etti. 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da; “104 yıl önce yurdumuzu savunurken, Sarıkamış’ta, yazlık kıyafetlerinin içinde donarak şehit olan, 90 bin kahramanı rahmetle ve minnetle anıyorum” diyerek Sarıkamış’ta şehit düşen askerleri andı.
 


Etiketler: MURATPAŞA BELEDİYESİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI ANTALYA SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI SARI KAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Ocak Programı Belli Oldu

Ocak Programı Belli Oldu


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin kent hayatına yeni bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi Ocak programı belli oldu. 6 etkinliğin gerçekleştirileceği Ocak’ta, Ataol Behramoğlu’nun yazdığı müzikli gösteri ‘Bebeklerin Ulusu Yok’ ve Türkiye’nin barok dönem enstrü...

Başkan Türel Ispartalı hemşehrileri ile buluştu

“Hayaller gerçek oluyor”

Antalya’yı birçok ilkle tanıştırdıklarını anlatan Başkan Türel, “Biz göreve geldiğimizde Antalya’da köprülü kavşaklar yoktu, hafif raylı sistem yoktu. 10 sene önce Varsak’a tren getireceğiz deseydim herkes bana gülerdi. Bu ha...

Başkan Uysal Minik Futbolcularla

Başkan Uysal Minik Futbolcularla


6 yıl önce Best Haber

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği U-10 minik yıldızlar turnuvası başladı. 16 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptı. 
Muratpaşa Belediyesi’nin, futbolun minik yıldızlarını buluşturduğu turnu...