loader
Mars'a Gidiş - Dönüş Bilet Fiyatları Açıklandı

Mars'a Gidiş - Dönüş Bilet Fiyatları Açıklandı

SpaceX şirketinin kurucus Elon Musk, insanlı uçuş gerçekleştirmeyi planladıkları Mars gezegenine, gidiş - dönüş bilet fiyatlarını açıkladı.
Dünyanın en popüler şirketlerinden olan SpaceX'in kurucusu ve sahibi Elon Musk, Mars yolculuğunun gidiş - dönüş bidlet fiyatlarını açıkladı.

GİDİŞ BİLETİ 500 BİN DOLAR

Takipçilerini konu hakkında bilgilendiren Elon Musk, Mars'a gidiş biletinin 500 bin dolar olacağını belirtti. Tesla ve SpaceX'in patronu Musk, ilerleyen zamanlarda bu fiyatın 100 bin dolara kadar inebileceğini de ifade etti.

DÖNÜŞ BİLETİ ŞİRKETTEN 

İnsanların evlerini satarak Mars'a gideceklerini de söyleyen Musk, dönüş biletinin ise ücretsiz olacağını söyledi.Musk, kendisinin Mars'a yerleşme ihtimalinin de yüzde 70 olduğunu dile getirdi.

ELON MUSK, NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Elon Musk'ın uzay şirketi SpaceX, Mars yolculuğu için ileri teknoloji roketler tasarlıyor. Elon Musk, geçtiğimiz aylarda Büyük Falcon Roketi'nin son tasarım bilgilerini paylaşmıştı. Yapılan açıklamaya göre, devasa iki parçadan oluşan bu proje, alt kısımda tamamen yeniden kullanılabilir bir roket ateşleyici ve üst kısımda büyük bir uzay aracına sahip.

HEDEF 2023

2023 yılında ilk kez fırlatılması planlanan BFR, daha önce benzeri görülmemiş bir büyüklüğe ve kapasiteye sahip.

KAYNAK: HABERLER.COM

Bu haberi kaynağından okumak için linke tıklayınız: https://www.haberler.com/mars-a-gidis-donus-bilet-fiyatlari-aciklandi-11736716-haberi/


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

38 ilde 5 bin kişiye internet eğitimi verildi

Türk Telekom, internet teknolojisini ve mobil uygulamaları daha fazla kişiyle tanıştırmak ve temel internet kullanımını öğretmek üzere ‘Şimdi Senin Zamanın’ sloganıyla, kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliğini tamamladı. Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Du...

 Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'ne Güneş Enerji Santrali kurdu

550 konutun yıllık ihtiyacını
karşılayacak elektrik üretecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli'nin Bozova Mahallesi'nde 0,990 MW gücünde Güneş Enerji Santrali kurdu. Yıllık 550 konutun elektrik enerjisini karşılayabilecek kapasitede olan proje, ...

Google Haritalar Artık Doğal Afetler İçin Uyarıda Bulunacak

Google Haritalar uygulamasına, belirlediği rota üzerinde doğal afet bulunan kullanıcılar için fazlasıyla yararlı olacak yeni bir özellik eklendi.

Google, bir doğal afet durumunda Google Haritalar uygulamasını çok daha yararlı bir hale getirecek güncellemesini duyurdu. Bir blog paylaşımında Google Harita...