loader
Kısıtlamadan hemen sonra yaşanan kazada 4 kişi yaralandı

Kısıtlamadan hemen sonra yaşanan kazada 4 kişi yaralandı

Kaza, Manavgat - Antalya D-400 Karayolu üzerinde gece saat 00.20'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Mesut Cenan Konal'ın kullandığı 07 JN 207 plakalı otomobil servis yolunda karşı yönden gelmekte olan Enis Akboğa'nın kullandığı 35 FU 467 plakalı otomobilin çarpışması sonucunda meydana geldi.

 

Kazada, otomobil sürücüleri sürücü Mesut Cenan Konal ve Enis Akboğa ile araçlarda yolcu olarak bulunan Emine Nursel Konal ile Murat Demir yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından Manavgat'ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayatı tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.


Etiketler: Kaza Manavgat Cenan Konal ve Enis Akboğa Manavgat

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Borusan Otomotiv Motorsport’unYeni Şampiyon Pilotu Yağız Gedik

019 Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup’ta mücadele eden BOM’un genç sporcularından Yağız Gedik, bu sezon start aldığı 10 yarışın 9’unu kazanarak kendisinin ilk takımın ise 18. Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti.

Borusan Otomotiv Motorsport (B...

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE AŞI ANKETİ YAPAN TÜSAD, KAMUOYUNA DA ÇAĞRI YAPTI

Sırası gelen herkes COVID-19 aşısı olmalı

Solunum Derneği TÜSAD, yaptığı bir anketle, sağlıkçıların COVID-19 aşısı konusuna nasıl yaklaştığını araştırdı. Çoğunluğu hekimlerden oluşan anket katılımcıların 4’te 1’i hastalığı geçirirken yüzde 91&...

​

Özel Avukatlık Danışmanlık bürosunun kurucularından Avukat Osman Ertürk Özel ile mesleğinin yanı sıra savunma sanayii alanında ve yönetim-iş geliştirme firmasında yaptığı başarılı yatırımlarını MAG Business’a verdiği röportajında anlattı.

Avukatlık mesleğinin yanı s...