loader
Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Karantinayı ihlal etti, polise zor anlar yaşattı

Antalya'da yeni tip Korona virüs nedeniyle (Covid-19)karantina koşullarını ihlal edip parkta oturan kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı. Şahsın karantina sürecinin bitimine kısa bir süre kaldığı ve ailesine yardım götüremediği için dışarı çıkmak zorunda kaldığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde polis ekipleri Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki parklarda oturanları görünce uyarı yaptı. Bazı vatandaşlar uyarıyı dikkate alırken, bazıları almadı. Uyarılara rağmen park içinde farklı banklara oturan kişiye kimlik sorgulaması yapan polis 48 yaşındaki Köksal T'nin Korona virüs nedeniyle evinde 14 günlük karantina altında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Elinde telefonu ve yüzündeki çift maskesi ile bankta oturan Köksal T, durumu polis ekiplerine anlattı. Özel kıyafetleriyle gelen sağlık ekipleri T'yi hastaneye götürmek için bir süre uğraştı. Gerekli yardımın kendisini yapılacağının sözünün verilmesi üzerine Köksal T, ambulansa binmeyi kabul etti. Karantina sürecini ihlal etmek ve yasak olan banklarda oturmaktan Köksal T''ye 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı.

 

Köksal T'nin fayans ustası olduğu ve birkaç gün önce Korona virüs belirtileri nedeniyle çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldığı, virüsü ayaktan atlattığı ve 14 gün evinde karantina sürecinde olması tebliğ edildi. Karantina sürecinin 9 gününü çalıştığı inşaatta geçiren T, evinden yardım istenmesi üzerine süreci ihlal etmek zorunda kaldığı ve yardım kuruluşlarına ulaşamadığı öğrenildi.


Etiketler: karantina antalya covid-19

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

BAŞKAN SÖZEN YENİ KREŞLERİ İNCELEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, inşaat çalışmalarına devam edilen

Taşağıl ve Sarılar Mahallelerindeki kreşleri yerinde inceledi. Kreş inceleme

gezisine Mustafa Ceylan, Kreş Müdürü Emine Çataltaş ve Taşağıl Mahallesi

Muhtarı Ali Nail Arseven de eşlik etti. ...

MANAVGAT BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR

Manavgat Belediyesi, park ve yeşil alanlarda kullanılacak olan bitkileri

kendi imkanlarıyla seralarında yetiştirerek tasarruf ediyor.

Belediyecilik hizmetlerinde tasarrufu ve üretimi ilke edinen Manavgat

Belediyesi, Side Mahallesi ve Kum Mevki’ndeki şantiyesinde bulunan “Bitki

Üretim Tesi...

Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar’ın temeli atılıyor

Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası arazisinde 12 bin 500 m2’lik alan içerisinde balık restoranları ile satış tezgahlarının olacağı ‘Kepez Balıkçılar Çarşısı’ ve doğal ürünlerin satılacağı ‘Organik Pazar’ın temeli 30 Aralık 2020 Çarşamba günü sa...