loader
Kepez ‘in sokakları tertemiz.

Kepez ‘in sokakları tertemiz.

Kepez Belediyesi’nin 68 mahallede sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında Emek Mahallesi pırıl pırıl oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Dokuma bölgesindeki Zafer Mahallesi’nden startını verdiği bahar temizliği çalışmaları sürüyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan 68 mahallenin cadde, sokak ve bulvarlarını gece gündüz temizliyor. Pırıl pırıl bir Kepez için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Emek mahallesinin sokaklarını su arazözü, süpürge araçları, ravo süpürge yardımıyla ilaçlı ve deterjanlı su ile yıkandı.

Deterjanlı sularla yıkandı

Ekiplerin titizlik ve özenle çalıştığı mahallelerde tek bir çöp bile bırakılmadı. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, tüm mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürdüğü temizlik çalışmaları sıcaklar nedeniyle oluşan kötü kokuların da giderilmesini sağladı. Cadde ve sokakları deterjanlı sularla yıkayarak, hemşehrilerine mis gibi kokan bir Kepez’de yaşama imkanı sunan Kepez Belediyesi, gece gündüz demeden çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Manavgat Halk Et satışa başladı

Manavgat Halk Et satışa başladı


5 yıl önce Best Haber

Antalyalıları ucuz ve sağlıklı etle buluşturma sözü veren Antalya Büyükşehir Belediye
Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Halk Et satış mağazasının ikinci şubesi Manavgat’ta
açıldı. Vatandaşa ucuz, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et satı�...

Geçmiş Olsun Elazığ

Geçmiş Olsun Elazığ


5 yıl önce Best Haber

24 Ocak saat  20.55 de Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezli yaşanan ve çevre illerin tamamında hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem dolayısıyla başta Elazığ ilimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza geçmis olsun dıler BEST AJANS aılesı olarak olenlere Allahtan rahmet yaralılara da acıl sıfalar dılerız...<...

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI 22. ULUSAL GÖKYÜZÜ GÖZLEM ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU.

Vali Münir Karaloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile 22. Ulusal Gökyüzü Gözlem Şenliği’ne katıldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, Prof. Dr. Berahatdin Albayrak anısına düzenlen...