loader
Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'la evliliğini böyle anlattı

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'la evliliğini böyle anlattı

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yarışma esnasında evliliğe dair yaptığı açıklamalarda gündem oldu.
Son olarak yarışmaya katılan ve evlenmek istemeyen bir yarışmacıyla İmirzalıoğlu'nun diyaloğu dikkat çekti.

2016 yılında oyuncu Sinem Kobal ile dünyaevine giren Kenan İmirzalıoğlu, evlilik hakkındaki fikirlerini şu sözlerle dile getirdi: "Evlilik başka, insanın eşini bulması başka. Eşini bulmak çok kıymetli bir şey."

 

KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/kenan-imirzalioglu-sinem-koballa-evliligini-boyle-anlatti-41351424


Etiketler: Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

ANTALYA'DA HAKAN GİRİT RÜZGARI ESTİ

Yılbaşı programları kapsamında Ela Quality Resort ve Xanadu Resort Belek te sahne alan ünlü sanatçı Hakan Girit, Orkestrası ile muhteşem bir performans sergiledi. Yüzlerce kişi şarkılara eşlik ederek yeni yıla girdiler.

Vokalde; Berna Keser Klavyede; Serhan Kandemir Saksafonda; Tuğrul Aray  Gitarda; Deyi�...

Fizyolojik olarak baba olman mümkün mü?

Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyet ve adı da dahil olmak üzere hayatındaki her şeyi değiştirmeye karar vermesinin üzerinden 5 yıla yakın zaman geçti. Oyunculuğu bırakmadı, yaşamak istediği hayata dört elle sarıldı ve geçen ay yaptığı, benim de nikâh şahidi olduğum eğlenceli bir düğ&u...

Bursa'da Aleyna Tilki izdihamı

Bursa'da Aleyna Tilki izdihamı


7 yıl önce Best Haber

Yaptığı her hareketle kendisini gündeme taşıyan sevilen sanatçı Aleyna Tilki Bursa'da büyük bir alış veriş merkezinde hayranlarıyla bir araya geldi. Tilki konserine yaklaşık 340 milyon tıklanma rekoru kıran "Cevapsız Çınlama" şarkısı ile başladı. İlk şarkıda seyirciyi coşturan Tilki daha ...