loader
Buray’dan Harbiye çıkartması

Buray’dan Harbiye çıkartması

Buray’dan Harbiye çıkartması
Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. İlk albümü “1 Şişe Aşk”tan bu yana hızla yükselen, şarkıları listelerden düşmeyen ve konserleriyle şehir şehir gezen sanatçı, Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında 4 Ağustos’ta gerçekleşecek konser için İstersen, Sen Sevda mısın, Aşk mı Lazım, Kabahat Bende gibi sevilen şarkılarından oluşan  repertuarın yanı sıra sürprizleriyle de adından söz ettirecek.

Bu büyülü atmosferde şarkılarını seslendirecek Buray, “Harbiye konserimiz için heyecanımız büyük. Bugüne kadar yaptığım en büyük konser olacak. İnsanların gözlerini sahneden alamayacağı bir şov hazırlıyoruz” diyor.

4 Ağustos akşamı muhteşem enerjisi, güçlü yorumu ve sahne şovlarıyla Harbiye’de Buray rüzgarı estirirken, dillerden düşmeyen şarkıları bu kez açıkhavada İstanbul’un seslerine karışacak.


Etiketler:

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yargıtay Nihat Doğan’ı haklı buldu

Nihat Doğan, Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı tweet nedeniyle Galatasaray Kongre Üyeliğinden ihraç edilmişti. Konuyu mahkemeye taşıyan Doğan, halkı bulunmuştu. Son olarak davayı inceleyen Yargıtay’da Doğan’ın kongre üyeliğine geri dönmesi kararını onadı.Konuyla ilgili bir açıklama yap...

MUCİZE DOKTOR

MUCİZE DOKTOR


5 yıl önce Best Haber

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda

kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir. Ali, Nazlı’daki tavır değişimine

bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı’ya be...

Adriana Lima: Canım sevgilimle beşinci ayımız!

Lima, Metin Hara ile tanıştığı gün çekilen pozunu "Tam olarak 5 ay önce bugün tanıştım, aşkı seçtim. Yeni bir başlangıcın başlangıcı" mesajıyla paylaştı. Lima'ın bu paylaşımına hem Türk hem de dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

...