loader
Kadınlar ve Bebekler TerraCity’de Yarışıyor

Kadınlar ve Bebekler TerraCity’de Yarışıyor

Antalya’da ayrıcalıklı alışverişin adresi Terracity Alışveriş Merkezi, Dünya Kadınlar Günü’nde çok keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. TerraCity ziyaretçileri 8 Mart Pazar günü saat 15.00’da minik bebeklerin emekleyerek yarışacağı Baby Run’ın ardından saat 14.00’da 18 yaş üstü kadınların yarışacağı Yüksek Topuklar Koşusu’yla eğlenceye doyacak.

Topuğu Kırılan Elenir!

Yüksek Topuk Koşusu’na 18 yaş ve üstü, topuklu ayakkabıyla koşabilen kadınlar katılabiliyor. En az 7 cm yükseklikteki topuklu ayakkabılarla yarışan kadınların birincilik için mücadele edeceği Yüksek Topuk Koşusu’nda topuğu kırılanlar yarıştan eleniyor. 100 metrelik koşuyu tamamlayan her katılımcıya ise TerraCity AVM tarafından hediye çeki armağan ediliyor. Çok renkli görüntülere sahte olan koşuyu izlemek de en az yarışmak kadar keyif veriyor.

En Tatlı Yarış: Baby Run

İlki geçen yıl düzenlenen ve minik bebeklerin emekleyerek yarıştığı Baby Run, alışveriş merkezi içinde bebekler için hazırlanan özel alanda düzenleniyor. Eğlenceli görüntülere sahne olacak etkinlikte, 7-9 aylık bebekler 6 metrelik parkurda yarışıyor. Bebeklerin beşerli gruplar halinde yarışmaya sadece emekleyen minikler katılabiliyor, yürüyebilen bebekler ise maalesef bu tatlı yarıştan eleniyor. Baby Run’a katılan bebeklerin tümü hediye çeki ve sertifikayla ödüllendiriliyor.


Etiketler: TERRACİTY ALIŞVERİŞMERKEZİ DÜNYAKADINLARGÜNÜ BABYRUN BEBEKEMEKLEMEYARIŞI AKDENİZ ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Tütüncü’den  Burhanettin Onat’a vefa

Dr. Burhanettin Onat için düzenlenen anma törenine katılan Başkan Hakan Tütüncü, “Milletimizin değerlerini yüceltmek için ömrünü ortaya koymuş insanları hatırlamalı ve onlara vefa borcumuzu ifade etmeliyiz.” dedi.

Antalya Türk Ocağı Kurucu Başkanı, Antalya esk...

Çevreyi korumak için file örüyorlar

Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Yaşlı Evi üyeleri, doğada çözülmesi bin yılda mümkün olan plastik poşetlere karşı pazar fileleri, alışveriş çantaları örüyor. 
Muratpaşa Belediyesi’nin Fener Mahallesi’nde bulunan Yaşlı Evi’nde kadınlar, alışverişlerde par...

Başkan Türel Vali Karaloğlu’na Boğaçayı’nı gezdir

Türel “Projede denizi içeri almaya gerek kalmadı”
Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını söyledi. Mevcuttaki yer altı su...