loader
Kadınlar ve Bebekler TerraCity’de Yarışıyor

Kadınlar ve Bebekler TerraCity’de Yarışıyor

Antalya’da ayrıcalıklı alışverişin adresi Terracity Alışveriş Merkezi, Dünya Kadınlar Günü’nde çok keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. TerraCity ziyaretçileri 8 Mart Pazar günü saat 15.00’da minik bebeklerin emekleyerek yarışacağı Baby Run’ın ardından saat 14.00’da 18 yaş üstü kadınların yarışacağı Yüksek Topuklar Koşusu’yla eğlenceye doyacak.

Topuğu Kırılan Elenir!

Yüksek Topuk Koşusu’na 18 yaş ve üstü, topuklu ayakkabıyla koşabilen kadınlar katılabiliyor. En az 7 cm yükseklikteki topuklu ayakkabılarla yarışan kadınların birincilik için mücadele edeceği Yüksek Topuk Koşusu’nda topuğu kırılanlar yarıştan eleniyor. 100 metrelik koşuyu tamamlayan her katılımcıya ise TerraCity AVM tarafından hediye çeki armağan ediliyor. Çok renkli görüntülere sahte olan koşuyu izlemek de en az yarışmak kadar keyif veriyor.

En Tatlı Yarış: Baby Run

İlki geçen yıl düzenlenen ve minik bebeklerin emekleyerek yarıştığı Baby Run, alışveriş merkezi içinde bebekler için hazırlanan özel alanda düzenleniyor. Eğlenceli görüntülere sahne olacak etkinlikte, 7-9 aylık bebekler 6 metrelik parkurda yarışıyor. Bebeklerin beşerli gruplar halinde yarışmaya sadece emekleyen minikler katılabiliyor, yürüyebilen bebekler ise maalesef bu tatlı yarıştan eleniyor. Baby Run’a katılan bebeklerin tümü hediye çeki ve sertifikayla ödüllendiriliyor.


Etiketler: TERRACİTY ALIŞVERİŞMERKEZİ DÜNYAKADINLARGÜNÜ BABYRUN BEBEKEMEKLEMEYARIŞI AKDENİZ ANTALYAHAKKINDA ANTALYADUYURU

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

MEVLANA HAFTASI

MEVLANA HAFTASI


7 yıl önce Best Haber

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu

Başkanı Atay Uslu 7-17 Aralık Mevlana Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Hazreti Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin insan düşüncesine verdiği en büyük m...

Başkan Böcek Kardeş Şehirler Fuarı için Ukrayna’nın Lviv kentinde

Başkan Böcek Kardeş Şehirler Fuarı için Ukrayna’nın Lviv kentinde
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kardeş Şehirler Fuarı”na katılmak
üzere Ukrayna’nın Lviv şehrine gitti. Başkan Böcek, Lviv’de iki şehir arasında var olan
ilişkileri...

Kepez, can dostlarına iyi bakıyor

Kepez, can dostlarına iyi bakıyor


7 yıl önce Best Haber

Kepez, can dostlarına iyi bakıyor

Kepez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve

Rehabilitasyon Merkezi, Kepez’in can dostlarına sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

Kepez Belediyesi, can dostlarına iyi bakıyor. Kepez Belediyesi Sokak Hayvanları

<...