loader
Kepez’in Alışveriş Festivali başlıyor 

Kepez’in Alışveriş Festivali başlıyor 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, bölgeye hareketlilik kazandırması amacıyla esnafa söz verdiği ‘Alışveriş Festivali’ başlıyor. Mısır Çarşısı’nda 26 Ocak’da başlayıp 2 Şubat’ta sona erecek  festival çerçevesinde ‘Kar Festivali’de düzenlenecek.
Kepez Belediyesi’nin tarihi çarşı kültürünü yaşatmak amacıyla kurduğu Mısır Çarşısı,  ‘Alışveriş Festivali’ ne ev sahipliği yapacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, bölgeye hareketlilik kazandırması amacıyla çarşı esnafına sözü olan Alışveriş Festivali, 26 Ocak’da başlayıp 2 Şubat’ta sona erecek. Festival süresince alışveriş yapanları sinema bileti, fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, bisiklet gibi birçok hediye bekliyor. Festivalde, indirimler, kampanyalar, yetişkinlere yönelik sanatsal, çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler de yer alacak. 
Kepeze kar yağacak 
Kepez Belediyesi’nin Mısır Çarşısı’nda düzenleyeceği  ‘Alışveriş Festivali’ çerçevesinde ‘Kar Festivali de yapılacak. 26-27 Ocak’da gerçekleştirilecek Kar Festivali de renkli görüntülere sahne olacak. Kar Festivali için Beydağları ve Saklıkent’ten 300 metre küp kar sevkiyatı yapılacak. Çocuklar gün boyu kar yağmayan Antalya’da kızakla kayacak, kartopu oynayacak ve kardan adam yapacak. Kepez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki DokumaPark’ta düzenlenen ‘Kar Şenlikleri’ kar yağmayan Antalya’da vatandaşların güzel ve keyifli saatler geçirmesini sağlamıştı. 


Etiketler: Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Alışveriş Festivali Kepez Belediyesi Alışveriş Festivali Kepez Alışveriş Festivali ne zaman başlıyor Alışveriş Festivali nerde olacak

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkan Uysal’ın konuğu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye

Başkanı Hakan Tütüncü ve Birlik Encümeni’ni makamında kabul etti. Başkan Uysal;

birliklerin, Türkiye genelinde siyaset üstü ortak akıl çalışmasına öncülük etmesini diledi.<...

Başkan Böcek Konyaaltı Sahil Projesi’ndeki israfı sergiledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye tarafından 254 milyon liraya
tamamlanan Konyaaltı Sahil Projesi’nde maliyeti yüksek tutulan harcamaları örneklerle
açıkladı. 2020 birim fiyatı 53 lira olan bir tane beton dubanın yaklaşık 20 katı fiyata 1050
liraya, gün...

ASAT Elmalı’nın alt yapı sorunlarını çözüyor

ASAT Elmalı’nın alt yapı sorunlarını çözüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki vatandaşların alt yapı sorunlarını hızla çözmeye
devam ediyor. ASAT bu kapsamda Elmalı Çaybaşı’nda 400 metrelik yeni içme suyu hattı ile
Akçay’da kanalizas...