loader
istegelsin şimdi de Ankara’da

istegelsin şimdi de Ankara’da

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, İstanbul ve Kocaeli’den sonra Ankaralıların da market alışverişini kolaylaştırıyor. 1 Şubat itibariyle Ankara’da hizmet vermeye başlayacak olan istegelsin, taptaze meyve sebzeleri, güvenilir etleri ve 7 binden fazla ürün çeşitliliğiyle yeni nesil alışveriş deneyimi sunacak.

İlk etapta Altındağ, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Gölbaşı bölgelerine gidecek olan istegelsin, soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. istegelsin’in Ankaralı kullanıcılarına bir sürprizi de var: İlk alışverişe özel hem 30 TL indirim yapılacak hem de teslimat ücretsiz olacak.

Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran istegelsin, çeşitliliği gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90'ını karşılayacak hâle getirmek istiyor. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 400 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı hedefliyor. istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Evlere giden siparişlerde müşterilerin en büyük endişelerinden biri meyve, sebze ve etlerde soğuk zincirin bozulması. Biz böyle hassas ürünleri hijyenik, özel paketlerde ve soğutmalı araçlarda göndererek en taze şekliyle müşterilerimize ulaştırıyoruz. Etlerde mahalle kasabı güveni sağlıyor, evlerin tüm ihtiyaçlarını süpermarket fiyatına kapılarına getiriyoruz” dedi.

Istegelsin hakkında:

Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan istegelsin, Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir markalarının ürünlerine süpermarket fiyatlarıyla ulaşılmasını sağlıyor. App Store ve Google Play’de bulunan uygulamasıyla, yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatan istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyor. Yüzlerce marka, binlerce çeşitten oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip olan istegelsin, kullanıcılarına; alternatif ürün seçimi, stok sorunu, son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyor.


Etiketler: İSTEGELSİN ANKARA MARKETALIŞVERİŞİ ALIŞVERİŞ YİYECEKİÇECEK TÜRKİYE AKDENİZ ANTALYA

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kepez ekmeğini taştan çıkarıyor

Kepez ekmeğini taştan çıkarıyor


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, mobil konkasör (taş kırma makinesi) ile her türlü inşaat atıklarını ve asfalt kırıklarını, yol yapımı için zemin kaplama malzemesine dönüştürerek, yıllık 1 milyon TL tasarruf sağlıyor. Başkan Hakan Tütüncü, çevre kirliliğinin azaltılmasına yardımcı olan bu ...

Kepez’den online YKS kursu

Kepez’den online YKS kursu


6 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle yüz yüze eğitimin yapılamamasından dolayı üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için online kurs dönemini başlattı.

Kepez Belediyesi, bugüne kadar yüzlerce öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirmesine yard...

Eşini işyerinde sigortalı gösterenlere kötü haber

Eşlerine ait iş yerinde kendilerini sigortalı göstererek prim günlerini doldurmak suretiyle emeklilik hayali kuran ev hanımlarına kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme; eşinin yanında ücret almadan çalışma nedeniyle sigortalı sayılmanın mümkün olmadığına hükmetti.

Em...