loader
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği o zeytin ağacı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bahsettiği o zeytin ağacı

Cumhurbaşkanı 'ın bahsettiği, Mersin'in Mut ilçesine bağlı Haydar köyündeki 1300 yaşındaki zeytin ağacından bu yıl 150 kilogram zeytin hasat edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, külliyede çiftçilerle gerçekleştirdiği iftar programında, "Mersin'in Mut ilçesinde 1300 yaşında olan zeytin ağacı var. Onun için Mut'a gitmemiz lazım. O ağacı bir göreceğiz" dedi.

Yerden yüksekliği 5, gövde çapı ise 6 metreyi bulan ağaçtan bu yıl 150 kilogram zeytin hasat edilirken, bölge halkı Erdoğan'ın ağacı görmeye gelecek olmasından memnun olduklarını söyledi. Öte yandan tarihi ağaçtan toplanan zeytinlerin fabrikada işlendikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderileceği öğrenildi.

KAYNAK;SABAH.COM.TR

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız;https://www.sabah.com.tr/gundem/2019/05/16/iste-cumhurbaskani-erdoganin-bahsettigi-o-zeytin-agaci


Etiketler: RECEPTAYYİPERDOĞAN ZEYTİNAĞACI GÜNDEM

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

 Alanya Gülevşen Camii'nin ana duvarları tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın en önemli tarihi yapılarından biri olan Gülevşen Camii'nin restorasyon çalışmaları kapsamında binanın duvarları aslına uygun olarak inşa edildi. 

...
Başkan Hakan Tütüncü, 540 dönüm alana ektikleri

11 ton buğdayın hasadından 1 milyon 250 bin adet ekmek üretmeyi planladıklarını açıkladı. Tütüncü, üretilen ekmeği de sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında ilçe halkıyla paylaşacaklarını aktardı.

Kepez Belediyesinin, tarıma farkındalık oluşturmak ve atıl tarım arazilerini ü...

Esnaf dostu başkan, taksici esnafı ile buluştu

Öğretmenevi Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafının istek ve taleplerini dinleyen Tütüncü, pandemiyle mücadele kapsamında Mayıs ayından itibaren taksi duraklarının 1521, taksilerin 24 bin 180 kez dezenfekte edildiğini, 620 taksici esnafına da içinde maske, dezenfektan ve siperlik bulunan sağlık kitle...