loader
İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İdlib'de gözlem noktamıza Suriye rejimininin kontrolündeki bölgeden 35 havan saldırısı yapıldı.

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden kasıtlı olduğu değerlendirilen 35 havan atışı ile saldırı gerçekleştirildi.

Havan saldırısında üç asker yaralandı. Üs bölgesinde hasar oluştu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından saldırıyla ilgili olarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur açıklaması yapıldı.

KAYNAK: INTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/idlibde-gozlem-noktalarina-havan-saldirisi-3-asker-yarali-2028235h.htm

 


Etiketler: İDLİB SURİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yabancı çalışanda kayıt dışı sorunu

Turizm Etkinlik ve Eğlence Yatırımcıları Derneği (TEEYAD) yönetimi, derneğin kuruluşunun ardından ilk ziyaretini Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) gerçekleştirdi.

Pandemide kasamıza 1 lira koymadık

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustaf...

İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi valiler bizzat takip edecek

İçişleri Bakanlığı, yaz aylarının gelmesiyle artan düğün, nişan ve kutlama gibi etkinliklerde havaya ateş açılmasının engellenmesi için valiliklere genelge gönderdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine tekrar gönderilen genelgede, ülke genelinde bayra...

AGC’DE GÖREV DEĞİŞİMİ

AGC’DE GÖREV DEĞİŞİMİ


8 yıl önce Best Haber

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini

Cevat Alp üstlendi.

AGC’nin kuruluşunda itibaren Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini uzun yıllardır yürütmekte olan Kenan Değer, 06.04.1917 tarihi itibariyle bu gö...