loader
İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

İdlib'de gözlem noktalarına havan saldırısı 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İdlib'de gözlem noktamıza Suriye rejimininin kontrolündeki bölgeden 35 havan saldırısı yapıldı.

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden kasıtlı olduğu değerlendirilen 35 havan atışı ile saldırı gerçekleştirildi.

Havan saldırısında üç asker yaralandı. Üs bölgesinde hasar oluştu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından saldırıyla ilgili olarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur açıklaması yapıldı.

KAYNAK: INTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/idlibde-gozlem-noktalarina-havan-saldirisi-3-asker-yarali-2028235h.htm

 


Etiketler: İDLİB SURİYE

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

DokumaPark’a kedi apartmanı

DokumaPark’a kedi apartmanı


3 yıl önce Best Haber

Kepez Belediyesi, kültür, sanat ve eğitim adasına dönüştürdüğü DokumaParkı, kuş evlerinden sonra Marul Kafa olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım ile birlikte 64 odalı kedi apartmanı da yaptı.

Müzeleri, bilim merkezi, kütüphanesi, sanat galerisi, sahaf çarşısı...

Sigorta 2020’de büyümeye devam edecek

KPMG Türkiye’nin hazırladığı ‘Sektörel Bakış 2020’ serisinin sigorta sektörünü ele alan raporu yayımlandı. Sigorta sektöründe 2019’un değerlendirildiği, 2020’ye ilişkin beklentilerin sıralandığı rapora göre; Ergo Sigorta dahil olmak üzere 62 şirketin faaliyet gö...

 Rusya'dan flaş S-400 açıklaması .

RUSYA'DAN FLAŞ S-400 AÇIKLAMASI
Gelen son dakika haberine göre; Rusya ve Türkiye'nin daha fazla S-400 satışı için görüşme halinde olduğu bildirildi. Ayrıca füzeler de dahil S-400'ün tüm parçalarının Türkiye'ye teslim edildiği açıklandı.
Rusya devl...