loader
Hazal Kaya'nın annesi kansere yakalandı

Hazal Kaya'nın annesi kansere yakalandı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın annesinin kanser hastası olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncunun annesi Ayşegül Kaya, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kanser hastalarına umut oldu. Saçlarını kızı Hazal'a kestiren Ayşegül Kaya, bu anlardan fotoğraf paylaşıp altına, "Kanser adı dehşet olsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler." notunu düştü.
SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Güzel oyuncunun, annesinin saçlarını kazıdığı kare sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Hayranları Hazal Kaya için "İşte hayırlı evlat" şeklinde yorumlar yaptı.


Etiketler: hazal kaya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Demet Şener-İbrahim Kutluay çiftinin boşanma davasına yayın yasağı

Eski manken Demet Şener ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın İstanbul 14’üncü Aile Mahkemesinde süren boşanma davasının görülmesine devam edildi. Gizlilik kararı bulunan ve çekişmeli olarak görülen duruşmaya Demet Şener katılırken, İbrahim Kutluay duruşmaya yine gelmedi. Yaklaş...

"HAYATIMDA KİMSE YOK"


5 yıl önce Best Haber

Oyuncu Tuvana Türkay, Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddialarına son noktayı koydu
Futbolcu Alper Potuk'tan ayrıldıktan sonra oyuncu Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak çıkan haberlere son noktayı koydu.
Güze...

ACUN'LA BULUŞTU

ACUN'LA BULUŞTU


5 yıl önce Best Haber

Acun Ilıcalı ile fotoğraf paylaşan Pascal Nouma'dan Survivor göndermesi
Yıllar önce katıldığı Survivor'da Nihat Doğan'la tartıştığı için diskalifiye edilen Pascal Nouma, yıllar sonra Acun Ilıcalı ile fotoğrafını paylaşarak eski günleri yad etti.
Bir dönem katıldı...