loader
Hakkari'de hain terör saldırısı: 2 asker şehit 1 asker yaralı

Hakkari'de hain terör saldırısı: 2 asker şehit 1 asker yaralı

HAKKARİ 'de teröristlerce askeri araca saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırıda 2 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Hakkari bölgesinde askeri araca PKK'lı teröristlerce uzak mesafeden yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Hakkâri bölgesinde 9 Temmuz 2019 tarihinde bir askeri araca PKK’lı teröristlerce uzak mesafeden yapılan saldırı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi.

KAYNAK: İNTERNETHABER.COM

 

Bu haberi kaynağından okumak için lütfen linke tıklayınız; https://www.internethaber.com/hakkaride-hain-teror-saldirisi-2-asker-sehit-1-asker-yarali-2035114h.htm


Etiketler: hakkari milli savunma bakanlığı terörist

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Seçim sonrası gündem AB ile vize serbestisi

AB'nin 72 kriterini yerine getiren Türkiye, kalan kriterlerin çözümü konusunda gereken adımları atacak.

Geçtiğimiz yıl, Türk vatandaşlarına vize serbestisiyle ilgili konuşan  Haberin Devamı

Reklam panolarında maksimum fayda dönemi!

Yapay zeka, makine öğrenimi ve derin öğrenmeye dayalı görüntü işleme çözümleri sunan Türk Ar-Ge şirketi Ayvos, müşteri deneyimini bir üst seviyeye taşıyan yazılımı Mount Signage ile mağazalara müşterilerini daha iyi tanıma imkanı sunuyor. Geliştirdiği yazılımlarla D&u...

Suriyeli artışı !

Suriyeli artışı !


5 yıl önce Best Haber

Türkiye’deki geçici koruma kapsamındaki güncel Suriyeli nüfusu 3 milyon 585 bin 209 olarak kayıtlara geçerken, geçenyıl bu rakamın 3 milyon 576 bin 370 olduğu belirlendi.

Medya takip kurumuAjans Press, Suriyelilerle ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini inceledi. ...