loader
Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Dünyaca ünlü otelin duvarına tekne çarptı

Kundu’da Azeri iş adamı Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolara yaptırılan ve bu yıl yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden bir türlü gündemden düşmeyen Mardan Palace Otel’i bu sefer de bir kaza ile gündeme geldi. Bölgede su sporlarında kullanılan bir tekne, taşıma işlemi yapıldığı sırada kızağından kaydı. Tekne, otelin daha önce çalınan demir parmaklıklarının duvarının üzerine oturdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken teknede maddi hasar meydana geldi. Bir süre olay yerinde kalan tekne daha sonra vinç yardımıyla çekilerek bakıma götürüldü.


Etiketler: kundu azeri iş adamı Telman İsmailov tekne kaza

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

İyi Parti Heyeti ATSO’yu Ziyaret Etti

İyi Parti TBMM Grup Başkanı Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Erhan Usta, Ümit Özlale, Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı ve Feridun Bahşi, İl Başkanı Mehmet Başaran ile yönetim kurulu üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
ATSO Meclis Başkanı Süleyman Öz...

Stajyer Avukatlara Ulaşım Engeli

Stajyer Avukatlara Ulaşım Engeli


5 yıl önce Best Haber

Stajyer avukatların yaşadığı sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerektiğini aktaran Sezgin Özkan, sadece Ankara’da değil Türkiye’de de bu durumun yayılması gerektiğinin altını çizdi. Öğrenci paso sürelerinin staj süreleri sonlanana kadar devam etmesi gerektiğini aktaran &O...

Ceplerinden uyuşturucu çıkan şahıslar uyuşturucu satıcılarını yakalattı

Antalya'da durumlarından şüphelenilerek durdurulan iki şahsın yapılan üst aramasında ceplerinden uyuşturucu çıktı. Şahısların uyuşturucuyu aldıkları diğer şüphelileri ihbar etmeleri sonucu kendilerine uyuşturucu temin eden iki zanlı yakalanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Manavgat Cumhuriyet Ba...