loader
Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti

Feci kaza! Anne ile çocuğu hayatını kaybetti

Konya’nın Kulu ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu anne ile çocuğu hayatını kaybetti, baba yaralandı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında Konya Ankara Karayolu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Tesisleri yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Aksaray istikametine seyir halinde olan E.K. idaresindeki 73 DN 343 plakalı TIR ile mola sonrası tesisten çıkarak Aksaray istikametine dönmeye çalıştığı belirtilen E.Ç. (34) yönetimindeki 42 ABC 813 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan sürücü, eşi ve çocuğu yaralandı. Yaralılardan sürücünün eşi R.S.Ç. ambulansla olay yerinden Ankara’ya hastaneye sevk edildi. Sürücü ile 5 yaşındaki çocuğu K.Ç. de ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı R.S.Ç. Ankara’da kaldırıldığı hastanede, çocuğu K.Ç. de Kulu Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumunun ağır olduğu belirtilen sürücü E.Ç. de yapılan müdahalelerin ardından Konya’ya sevk edildi.
 
Kaza sonrası TIR sürücüsü gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: http://www.haber7.com/guncel/haber/2888776-feci-kaza-anne-ile-cocugu-hayatini-kaybetti


Etiketler: Konya TIR Konya Ankara Karayolu

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Türkiye nin tercihi...

Türkiye nin tercihi...


6 yıl önce Best Haber

Geçen yıl Ocak ile Kasım döneminde trafiğe kaydı yapılan araç sayısı 607 bin 595 olurken, kaydı yapılan otomobillerin yüzde 55,3’ü dizel yakıtlı olarak kaydedildi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, otomobiller ile alakalı basına yansıyan haber adetlerini...

Tütüncü’den 1 günde 6 doğum günü ziyareti

Başkan Hakan Tütüncü, 2021’in ilk mesaisinde, doğum günlerinin Ocak ayının ilk günlerinde olmasından dolayı 6 mahalle muhtarına, doğum günü ziyaretinde bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki birlik ve beraberlik ortamına güzel bir örnek teşkil e...

Adana'da 18 gündür aranan yaşlı adam parçalanmış halde bulundu

ADANA Kozan'da 18 gün önce kaybolan ve her yerde aranan yaşlı adamın cesedi mısır tarlasında yırtıcı hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulundu.

İlçeye bağlı Kamışoba Mahallesi'nde oturan kızını görmek için Ceyhan ilçesinden Kozan'a gitmek üzere ayrıla...